Ενοχλημένη είναι οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη με τις δηλώσεις ιδιωτικού ντετέκτιβ που έκανε λόγο για ομαδική δολοφονία του άτυχου φοιτητή

«Ο Βαγγέλης δολοφονήθηκε ομαδικά». Είναι η δήλωση του ιδιωτικού ερευνητή κ. Κώστα Σπύρου ο οποίος πριν λίγες ημέρες ισχυρίστηκε ότι έχει στην κατοχή του στοιχεία τα οποία προτίθεται να παραδώσει στον ανακριτή, στοιχεία που πιστοποιούν ότι ο θάνατος του άτυχου φοιτητή ήταν εγκληματική ενέργεια.

Οι δηλώσεις του ως φαίνεται ενόχλησαν την οικογένεια Γιακουμάκη και μέσω του δικηγόρου της ξεκαθαρίζει ότι την υπόθεση διερεύνησης την έχει αποκλειστικά ο Γιώργος Τσούκαλης και ο Φώντας Βρόσδος, ιδιωτικοί ερευνητές που ασχολούνται από την πρώτη στιγμή με την υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Σπύρου δεν είναι διορισμένος ερευνητής από την οικογένεια Γιακουμάκη και πριν από ένα χρόνο είχε υποστηρίξει ότι σύμφωνα με δική του έρευνα πίσω από την εξαφάνιση του σπουδαστή στις 6 Φεβρουαρίου κρυβόταν η αναβίωση παλιάς βεντέτας στην Κρήτη.

«Ως δικηγόρος και εκπρόσωπος της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη γνωστοποιώ ότι η οικογένεια συνεργάστηκε και συνεργάζεται με τους ιδιωτικούς ερευνητές Γεώργιο Τσούκαλη και Φώντα Βρόσγο. Πέραν αυτών ουδεμία εντολή δόθηκε σε οιονδήποτε τρίτο. Η παρούσα υπέχει και θέση έκκλησης σεβασμού στην μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη», τονίζει ο Δημήτριος Μπούκας.

Στο μεταξύ η ανακριτική διαδικασία προχωράει ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον τι θα υποστηρίξουν τα άτομα που αντιμετωπίζουν τις βαρύτατες κατηγορίες της πρόκλησης των επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατ’ εξακολούθησης και της άσκησης παράνομης βίας κατ’ εξακολούθηση για τα γεγονότα στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του φοιτητή.
 

Rousou Mina

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.