Είχα διαβάσει την φοβερή ζωή του Αγίου Ιωάννη Μαξιμοβιτς και είχα την επιθυμία να έχω μια εικόνα του για το σπίτι μου αλλά δύσκολο να βρεθεί μια τότε στην Κύπρο

Ζήτησα τότε από ένα φίλο στον Καναδά αν μπορούσε να μου στείλει μία εικονίτσα και έγραψε γράμμα στην Ορθόδοξη Μητρόπολη Σαν Φρανσίσκο στην Αμερική όπου έχουν τα λείψανα του Αγίου και μου έστειλαν μια εικόνα του Αγίου, λίγο λαδάκι και μια προσευχή προς τον Άγιο Ιωάννη.

Την μέρα που την παρέλαβα από το ταχυδρομείο έμαθα ότι ένας πολύ καλός κύριος και ψάλτης από την ενορία που εκκλησιαζόμουν είχε καρκίνο του προστάτη σε τελικό στάδιο να υπέφερε για μήνες από τους φρικτούς πόνους.

Αντί να την πάρω στο σπίτι μου πήγα στο χωριό του και του έδωσα την εικόνα το λαδάκι και την προσευχη να τον βοηθήσει ο Θεός.

Το βράδυ έβαλε το λαδάκι στο σώμα του, έβαλε την εικόνα μπροστά του και άρχισε να διαβάζει την προσευχή προς τον Άγιο. Αμέσως η εικόνα άρχισε να κουνιέται και να κάνει ένα πολύ περίεργο ήχο και άρχισαν να βγαίνουν ακτίνες από την εικόνα που του κτυπούσαν στο σημείο του καρκίνου.

Μόλις τελείωσε την προσευχή ένιωθε ανακούφιση από τους αφόρητους πόνους κ στην επόμενη επίσκεψη στον γιατρό του οι αναλύσεις έδειξαν ότι καρκίνος δεν υπήρχε πλέον και ο γιατρός έμεινε άναυδος!

Μη μπορώντας να το εξηγήσει του είπε για καλό και για κακό να κάνουν λίγες θεραπείες με ράδιοθεραπεία ώστε να σιγουρευθούν ότι έφυγε εντελώς.

Στην πρώτη επίσκεψη για ράδιοθεραπεία ο ήχος του μηχανήματος ήταν ο ίδιος με τον περίεργο ήχο που έκανε η εικόνα.

Ο ίδιος κατάλαβε ότι με αυτό τον τρόπο ο Άγιος ήθελε να του δείξει να δεχτεί και τις ράδιοθεραπείες ώστε να νιώσει σιγουριά για την εισήγηση του γιατρού..

Ο Άγιος έκανε το θαύμα του από την πρώτη κιόλας παράκληση!

Όσοι δεν είχατε την ευκαιρία να διαβάσατε τον βίο του Αγίου Ιωάννη Μαξίμοβιτς εύχομαι να το κάνετε γιατί ο Άγιος αυτός βοηθά άμεσα και ταχύτατα και ο βίος της ζωής του φοβερός ..
Θαυμαστός ο Θεός εν τοις Αγίοις Αυτού..!

John Wu

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.