«Παίρνω την ευκαιρία να σάς γράψω σχετικά με ένα θαύμα, που έκανε η Μεγαλόχαρη σε μένα και τον σύζυγό μου.

Είμασταν ενάμιση χρόνο παντρεμένοι και προσπαθούσαμε να κάνουμε ένα παιδί, χωρίς όμως να το καταφέρουμε. Είχαμε ξοδέψει πολλά λεφτά στους γιατρούς, οι οποίοι μάς έλεγαν ότι είμαστε απόλυτα υγιείς και ότι δεν υπήρχε λόγος να ανησυχούμε. Με την πάροδο όμως του χρόνου γίναμε πιο νευρικοί και τσακωνόμασταν συνεχώς χωρίς λόγο. Η αιτία ήταν πάντοτε η έλλειψη παιδιού.

Τις ημέρες των Χριστουγέννων του 1999 είχαμε πάει για φαγητό σε μία θεία του συζύγου μου, η οποία μου έδωσε ένα σακουλάκι με κορδέλα της Αγίας Ζώνης της Παναγίας που υπάρχει στην Μονή Βατοπαιδίου. Την έβαλα σε ένα συρτάρι για να την δείξω στον σύζυγό μου, αλλά επειδή φοβόμουν να την βάλω, την ξέχασα εκεί. Αρχές Ιανουαρίου του 2000 την βρήκε ο σύζυγός μου και επειδή επέμενε, την φόρεσα. Σχεδόν κάθε μέρα πήγαινα στην εκκλησία, άναβα κερί και προσευχόμουν και εγώ και ο σύζυγός μου να μάς αξιώσει η Μεγαλόχαρη να αποκτήσουμε παιδί. Επιτέλους στις 2 Φεβρουαρίου 2000 έμαθα ότι ήμουν έγκυος. Τώρα είμαι πέντε μηνών και επειδή πιστεύω στην Χάρη της Παναγίας και προσεύχομαι, το παιδί μου πάει μια χαρά και είναι υγιέστατο, χωρίς να έχω ούτε και εγώ κανένα πρόβλημα υγείας.

Δοξάζω το όνομα και την Χάρη της, που μάς βοήθησε. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι πάντα στο πλευρό μου μέχρι να γεννήσω και στην συνέχεια θα είναι δίπλα στο παιδί μου για να το προσέχει».

Την ευχή σας

Λ. και Ε. Ε.

30-5-2000

Κύπρος

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.