Άμεση και ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των πιστών της Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας στην πανστρατιά αγάπης που κήρυξε η Εκκλησία της Ελλάδος σχετικά με την συγκέντρωση ανθρωπιστικού υλικού που θα αποσταλεί, στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στην Τουρκία και στη Συρία.

Στη Μητρόπολη Νέας Ιωνίας συγκεντρώθηκαν συνολικά πάνω από 8 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας στους ενοριακούς ναούς. Μεταξύ αυτών καινούργια κλινοσκεπάσματα, εμφιαλωμένα νερά, όσπρια, γάλατα μακράς διαρκείας και πακέτα ρυζιού, όπου ομάδα συνεργατών της Μητροπόλεως το ταξινόμησε κατά είδος και το συσκεύασε σε ειδικά κιβώτια.

Στο πλαίσιο αυτό, η Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος απευθύνει θερμότατες ευχαριστίες τόσο προς όλους όσους ανταποκρίθηκαν με θέρμη στο κάλεσμά της και με πνεύμα αλληλεγγύης προσέφεραν από το υστέρημά τους για να ανακουφίσουν τους πληγέντες συνανθρώπους μας, όσο και προς τους υπεύθυνους κληρικούς των Ενοριακών Φιλοπτόχων Ταμείων για την άοκνη και ουσιαστική τους βοήθεια.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.