Τζάστιν Μπίμπερ: H εξομολόγηση για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο πολυαγαπημένος Καναδός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ, είχε ετοιμάσει μια ολόκληρη περιοδεία με συναυλίες… όταν ανακοίνωσε πως κάποιες από τις συναυλίες πρέπει να ακυρωθούν καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο έχει παραλύσει την μισή μεριά του προσώπου του. Ο ίδιος μάλιστα, δημοσίευσε ένα βίντεο μιλώντας στην κάμερα και μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα αλλά και ζήτησε από τους θαυμαστές του να καταλάβουν την κατάσταση του.

Τζάστιν Μπίμπερ: «Με τη βοήθεια του Ιησού αντιμετωπίζω την ασθένειά μου»
Ο Τζάστιν Μπίμπερ αποφάσισε να ενημερώσει περισσότερο το κοινό του σχετικά με τη σπάνια πάθηση που έχει ως αποτέλεσμα τη μία πλευρά του προσώπου του να παραλύσει.

Ο τραγουδιστής του «Yummy» δημοσίευσε μια ιστορία στο λογαριασμό του στο Instagram σχετικά με την ανάρρωσή του από το σύνδρομο Ramsay Hunt.

Τι ακριβώς δήλωσε ο Τζάστιν Μπίμπερ μέσα από το βίντεο του
«Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας λίγα λόγια για το πώς νοιώθω», έγραψε. «Κάθε μέρα είναι καλύτερη και μέσα από όλη την ταλαιπωρία βρήκα παρηγοριά σε αυτόν που με σχεδίασε και με γνωρίζει».

Ο Μπίμπερ έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν για τη χριστιανική πίστη του και αυτήν τη φορά υπερθεμάτισε γράφοντας «με αυτήν την κατάσταση κατάλαβα ότι δεν με ξέρει απλώς, με ξέρει καθ’ ολοκληρία».

Τζάστιν Μπίμπερ: «Με τη βοήθεια του Ιησού αντιμετωπίζω την ασθένειά μου»
«Ξέρει τα πιο σκοτεινά σημεία μου που θέλω να μην μάθει κανείς και με καλωσορίζει συνεχώς στην αγαπημένη του αγκαλιά», συνέχισε.

«Αυτή η προοπτική μου έδωσε ηρεμία κατά τη διάρκεια αυτής της φρικτής καταιγίδας που αντιμετωπίζω», Τζάστιν Μπίμπερ
Ο Μπίμπερ αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι έχει διαγνωστεί με ένα σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο, το οποίο προκαλείται από τον ίδιο ιό που προκαλεί και την ανεμοβλογιά.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε, έδειξε ότι η μια πλευρά του προσώπου του είχε παραλύσει και εξήγησε ότι γι αυτό αναγκάστηκε να αναβάλει κάποιες συναυλίες και εμφανίσεις του.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.