ΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ: Αντίθετα από την αντίχριστη οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά, οι επίσης αντίχριστοι νεοπαγανιστές «εορτάζουν» τα δικά τους «Χριστούγεννα», τα οποία αποκαλούν «Τριέσπερα» και «Ηλιούγεννα».

Αυτές τις ημέρες «εορτάζουν» τη «γέννηση» του ηλιακού δίσκου στο «πρόσωπο» του «ηλιακού θεού» Ηρακλή.

Δείτε το περιεχόμενο αυτής της «εορτής», με την οποία πασχίζουν να «καπελώσουν» τη μεγάλη χριστιανική εορτή: Σύμφωνα με ένα από τους πλέον αισχρούς μύθους, ο Ηρακλής υπήρξε καρπός απάτης και μοιχείας του «θεού» Δία με τη θνητή όμορφη Αλκμήνη, σύζυγο του βασιλιά των Θηβών Αμφιτρύωνα. Ο ερωτομανής ψευτοθεός έβαλε στο μάτι την θελκτική βασίλισσα και ζητούσε ευκαιρία να την κατακτήσει ερωτικά. Όταν κάποτε ο σύζυγός της βρισκόταν σε κάποια εκστρατεία, παίρνοντας τη μορφή του συζύγου της μπήκε στην κρεβατοκάμαρά τους, ως κοινός απατεώνας για να μοιχέψει, ξεγελώντας την Αλκμήνη. Ήταν δε τέτοιο το ερωτικό πάθος του, ώστε επιμήκυνε τη νύχτα σε τριπλό χρόνο (τριέσπερο). Από αυτή την εμετική μίξη γεννήθηκε ο Ηρακλής. Όταν γύρισε από την εκστρατεία ο Αμφιτρύων και πληροφορήθηκε για την εγκυμοσύνη της Αλκμήνης θέλησε να τη σκοτώσει. Τότε συνέβη το απροσδόκητο: Ο ερωτομανής και απατεώνας «θεός» κατακεραύνωσε το ατυχή απατημένο σύζυγο! Μετά τη μοιχεία, το βιασμό και την απάτη ακολούθησε φρικτός και άδικος φόνος!

Αυτό είναι το ανόητο, μυθικό και ανήθικο περιεχόμενο των νεοπαγανιστικών «Χριστουγέννων», το οποίο εκλαμβάνουν ως ιστορικό γεγονός και το εορτάζουν! Με αυτές τις γελοιότητες προσπαθούν να μειώσουν το μέγιστο και κοσμο­σωτήριο γεγονός της αν­θρώπινης ιστορίας, της Ενανθρωπήσεως του αληθινού Θεού! Έτσι αποβλακώνει ο διάβολος τα τραγικά θύματά του, για να «τα έχει του χεριού του»!

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.