Ό,τι θέλουν μπορούν να επιβάλλουν στην Παιδεία οι «διαφωτιστές» πράκτορες της Κυβέρνησης. Η αθλιότητα των Υπουργείων δεν έχει σταματημό πλέον …γιατί ξέρουν ότι κανείς δεν θα ξεσηκωθεί. Εφόσον η δράση τους δεν αφορά τη μισθοδοσία δεν κουνιέται φύλλο. Μόνο οι περικοπές μισθών αποτελούν αιτία πολέμου στις μέρες μας.

Δεν αρκεί που τα παιδάκια βλέπουν στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και στα videoclip αποκλειστικά ομοφυλόφιλους.
Πρέπει να εντάξουν την προπαγάνδα και στη σχολική παιδεία.
Η Δημόσια Παιδεία είναι από τα μεγαλύτερα όπλα του Συστήματος ενάντια στα θύματά του.

Μέσω της Παιδείας εξυμνούνται οι πράκτορες, καθυβρίζονται οι πραγματικοί αντιστασιακοί, αποσπάται η προσοχή στα ανούσια και αφαιρούνται χρήσιμα ονόματα και πληροφορίες που δεν πρέπει να μάθουμε. Μόνο έτσι καταφέρνουν να μην καταλάβουμε τους μηχανισμούς που κρατούν το Σύστημα στα πόδια του.
Έχει τεράστια σημασία για το Σύστημα η υποχρεωτικότητα της Παιδείας …για να προετοιμαστούν σωστά οι επόμενες γενιές των δούλων κι υπηρετών της εξουσίας.

 

Πηγή: Κυριακάτικη Δημοκρατία

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

4 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1

Νομίζω ότι είναι απαραίτητο να αναφέρεται η πηγή και ο αρθρογράφος, ώστε να μπορούμε να διασταυρώσουμε ποιός είναι ο αρμόδιος φορέας; σε ποιό σχολείο έγινε αυτή η επιμόρφωση και ποιός την έκανε; πώς το επέτρεψε το συμβούλιο καθηγητών και γονέων;

2
Εκκλησία Online

Έχετε δίκιο. Το άρθρο ανανεώθηκε. Η πηγή είναι η "Κυριακάτικη Δημοκρατία".

3

Τέλειο σχόλιο. ΄Ομως γιατί δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις συνομιλίες;

4
Εκκλησία Online

Καλησπέρα. Μπορείτε, αλλά για λόγους ασφαλείας τα σχόλια στην ιστοσελίδα φυλάσσονται μέχρι την έγκρισή τους. Μετά αν δεν περιέχουν ύβρις ή συνδέσμους, δημοσιεύονται. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.