«Χαράς Ευαγγέλια!».

«Μετά τη Θεία Λειτουργία σκέφτηκα να πάω λίγα σταυρολούλουδα στη Παναγιά τη Μουσταπίδαινα το ξεχασμένο εξωκλήσι στον Κηφισό που πριν λίγες ημέρες ανταποκρινόμενη στις εκκλήσεις η κα. Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, είχε αιφνιδιαστικά επισκεφθεί και διαπίστωσε την τραγική κατάσταση που είχε περιέλθει. Σήμερα τα συνεργεία ήταν εκεί και δούλευαν, το εκκλησάκι καθαρίστηκε, έφυγαν τα απορρίμματα που το κατέκλυζαν, ομόρφυνε, μπορέσαμε να μπούμε στο εσωτερικό του να κάνουμε τον Σταυρό μας και να δοξολογήσουμε τον Θεό και την Παναγία μας».

«Είδαμε με συγκίνηση τις παλιές αγιογραφίες και ακούσαμε τον υπεύθυνο να μας λέει πως έχουμε εντολή να τελειώσουμε το συντομότερο δυνατό τον καθαρισμό για να πιάσουν δουλειά οι Αρχαιολόγοι και οι ειδικοί τεχνίτες».

«Ό,τι γίνεται, γίνεται για την Πίστη μας, την ιστορία και τον πολιτισμό μας. Δόξα τω Θεώ μπορούμε σήμερα όλοι όσοι με όποιο τρόπο, έστω και με μια προσευχή, προσπαθήσαμε να σώσουμε το Εκκλησάκι, μπορούμε σήμερα να χαρούμε» σημειώνει, εκφράζοντας τη μεγάλη και ανέλπιστη χαρά του.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.