ΓΕΡΟΝΤΑ τα μάθατε; Από τις 27 Δεκεμβρίου ξεκινά ο υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλα τα κράτη της ευρώπης;

Ουδέν το απρόοπτον.Ο διάβολος φτιάχνει παράλληλα με το ημερολόγιο της Εκκλησίας και την δική του θρησκεία.Έχει το τυπικό του και αυτός.Όχι όμως του Βιολάκη αλλά του Διαβολάκη.Γιαυτό και ταυτόχρονα,ως μία τελετή,θα πραγματοποιηθούν οι εμβολιασμοί σε όλα τα κράτη της Ευρώπης.

Τότε που γεννιέται ο Χριστός εκείνος ο μιαρός γεννά την δική του Τυραννία . και θεριεύει το κράτος του.

Τότε που ο Καίσαρας Αύγουστος έκανε με το δόγμα του την παγκόσμια απογραφή ·κάνει και ο αντίχριστος την δική του σύναξη και απογραφή στη λίστα των εμβολίων του και η πολυαρχία των ανθρώπων πλέον παύει.

Θα ήθελε πολύ αν μπορούσε να αρχίσει τον εμ-βολιασμό ή δια-βολιασμό ανήμερα τα Χριστούγεννα για να βεβηλώσει την ημέρα αλλά λόγω αργίας αναγκαστικά ξεκινούν τα όργανά του στις 27.Τόσο βιάση έχουνε.

Επίσης και είναι θλιβερό,πολύ φοβούμε πως ακόμη και μέσα στις Εκκλησίες θα κάνουνε εμβολιασμούς και πολλοί κληρικοί θα συνεργαστούν και θα προωθήσουν αυτό το σχέδιο. Έτσι ο Αντίχριστός ,το βδέλυγμα της ερημώσεως θα παρακαθίσει σαν Θεός στον Ναό του Θεού « τὸ βδέλυγμα τῆς ἐρημώσεως τὸ ρηθὲν ὑπὸ Δανιὴλ τοῦ προφήτου ἑστὼς ὅπου οὐ δεῖ (Μαρκ.ιγ΄-14)

ειρωνευόμενος τον Χριστό που ήρθε ΑΝΤΙ αυτού ως ΑΝΤΙχριστος να πάρει την θέση Του.

-Ωωω πόσο φοβάμαι!

-Δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Το τέλος είναι προδικασμένο. Ο Κύριός μας Ιησούς Χριστός είναι « Ο Νικών»και στο τέλος Εκείνος θα νικήσει και μάλιστα πανηγυρικά.

ΑΘΩΝΙΤΗΣ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.