ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE - ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΙΕΡΕΑΣ: Απίστευτο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστή 54χρονο κληρικό και την 46χρονη Πρεσβυτέρα του μπροστά στα μάτια του 13χρονου γιου τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ο 54χρονος Ιερέας βιαιοπράγησε κατά της Πρεσβυτέρας γυναίκας του στο σπίτι της μητέρας της στο οποίο διαμένει εκείνη και ο 13χρονος γιος τους τον τελευταίο μήνα αφού είχαν καταγγείλει τον πατέρα τους για ενδοοικογενειακή βία με σωματική και λεκτική βία, δημόσιους εξευτελισμούς, πρόκληση σωματικών βλαβών.

Ο κληρικός έφτασε στο σπίτι της μητέρας της 46χρονης με πρόσχημα ότι επιθυμεί να μιλήσουν για ένα θέμα του 13χρονου παιδιού τους που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στον ίδιο χώρο. Μετά από λίγη ώρα συζήτησης ο Ιερέας κάλεσε την 46χρονη να επιστρέψει στο σπίτι τους και να πάρει πίσω τις καταγγελίες που έχει καταθέσει μέσω του δικηγόρου της. Όταν εκείνη αρνήθηκε, αρχικά τη χαστουκίζει με δύναμη, τη ρίχνει στο πάτωμα και την πιέζει με το πόδι του δυνατά στο λαιμό. Η 46χρονη ένιωσε να χάνει τις αισθήσεις της και μόνο τότε σταμάτησε ο Ιερέας ο οποίος έντρομος τράπηκε σε φυγή ενώ η μητέρα και ο γιος του θύματος κάλεσαν ασθενοφόρο. Η 46χρονη διακομίστηκε στα επείγοντα όπου διαπιστώθηκαν κάποιοι μώλωπες και κακώσεις και επέστρεψε σπίτι της μητέρα της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ

Λάμπρος Λουκάκης
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.