ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΔ ΛΟΥΚΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 07.30 - Κυριακή του τυφλού στην Ιεριχώ.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Κυριακής ΙΔ Λουκά Ζωντανά. Όρθρος Αγίων Κλήμεντος του Επισκόπου Αγκύρας και Αγαθαγγέλου των Ιερομαρτύρων με τη θεραπεία του τυφλού ζητιάνου στην Ιεριχώ Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Κυριακής ΙΔ Λουκά με τη θεραπεία του τυφλού – Ευλογία και Αγιασμός. Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 στις 07.30 το πρωί. Οι Άγιοι Κλήμης ο Επίσκοπος Αγκύρας και Αγαθάγγελος οι Μάρτυρες.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΔ ΛΟΥΚΑ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα Άγιος Βησσαρίων – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 07.30 – Κυριακή του τυφλού στην Ιεριχώ.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Κυριακή ΙΔ Λουκά – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 07.30. Η θεραπεία του τυφλού ζητιάνου στην Ιεριχώ από τον Ιησού με την πίστη.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΛΟΥΚΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΔ ΛΟΥΚΑ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 23 Ιανουαρίου 2022 της Κυριακής με τη θεραπεία του τυφλού ζητιάνου live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων. Κυριακή ΙΔ Λουκά με την εορτή του Αγίου Κλήμεντος του Επισκόπου Αγκύρας και Αγαθαγγέλου των Ιερομαρτύρων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.30
ΟΡΘΡΟΣ Κυριακής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της Κυριακής ΙΔ Λουκά – Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία των Αγίων Κλήμεντος και Αγαθαγγέλου. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Κυριακη
Κυριακη Λουκα
Κυριακη ΙΔ ΛΟΥΚΑ
Κυριακη τυφλου ζητιανου
Θεια λειτουργια Κυριακησ
Ορθρος Κυριακησ
Παρακληση
23 Ιανουαριου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.