Τα θαύματα συμβαίνουν όχι μόνο με τους αγίους της αρχαιότητας, τα οποία διαβάζουμε στα βιβλία. Τα θαύματα συμβαίνουν δίπλα μας σήμερα.

Ένας από αυτούς συνέβη με τον Denis Akhalashvili, που έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:

Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Για μένα, όταν διαβάζω τέτοιες ιστορίες, νιωθω άβολα. Έχοντας επίγνωση του γεγονότος ότι «αν κάνετε σχέδια ο Θεός γελάει, όπως αναφέρεται στο παλιό ρητό, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες της ζωής του, απλά να πω ότι ζήτησα από τον Θεό βοήθεια.

Ειδικά οι άγιοι, οι εικόνες που βρίσκονται στο ράφι μου, συμπεριλαμβανομένης και της εικόνας του Αγίου Γαβριήλ (Urgebadze), δωρεά της αδελφή μου στη -χορωδία της εκκλησίας της Αγίας Βαρβάρας στην Τιφλίδα.

Την Κυριακή, στην εκκλησία στη λειτουργία μου ήρθε μια ευσεβή πιστη νεαρή γυναίκα που ξέρω πολλά χρόνια, και είπε ότι πρόσφατα ταξίδεψε στη Γεωργία, όπου της δόθηκε το άγιο λάδι από το κανδυλη που ανάβει πάνω από τη λάρνακα με τα λείψανα του Αγίου Γαβριήλ.

Όταν η γυναίκα πήγε στο σπίτι, είδε ένα όνειρο στο οποίο ήταν ο Άγιος Γαβριήλ ο δια Χριστόν Σαλός και Ομολογητής και είπε ότι συμπατριώτη σου Διονύσιος Ahalashvili χρειάζεται τη βοήθειά μου, και να τους δώσεις αυτά τα λαδακια πάνω από τα ιερά λείψανα μου.

Ακούγοντας αυτά η γυναίκα ενοιωσε αμηχανία και είπε: «Δεν νομίζω ότι είμαι ένα πρόσωπο αγιο , αλλά σε τέτοια θαύματα δεν θα παρακούσω τον άγιο! Πάρτε τα! Αυτός μου παραγγέλλε να τα μεταφέρω !

“Και μου έδωσε δύο φιαλίδια λαδιού από τον Άγιο Γαβριήλ . Αυτή είναι η ιστορία. Άγιε Γαβριήλ, προσεύχεστε στον Θεό για μας!
Στη φωτογραφία: αυτα είναι από το ιερό λάδι από τον Άγιο Γαβριήλ .

Θαυμαστή μαρτυρία για τον Άγιο Γαβριήλ

ΑΠΑΝΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.