Θαύμα: Δοξάζω, ευγνωμονώ και ευχαριστώ τον Άγιο Θεό που με έχει αξιώσει να ζήσω πολλά θαυμαστά γεγονότα στη ζωή μου. Σε αυτό το γεγονός με έχουν βοηθήσει πολύ οι Άγιοι που ευλαβούμαι και προσεύχομαι καθημερινά σε αυτούς.

Όσες φορές χρειάστηκα τη μεσιτεία τους στον Ιησού Χριστό, βοήθησαν τα μέγιστα ώστε να ενεργήσει ο Θεός και να πραγματοποιηθούν αυτά τα θαυμαστά γεγονότα.

Θαύματα πολλά που γίνονται με τη Χάρη του Αγίου Πνεύματος.

Η γλυκιά μας Παναγία η Γοργοϋπήκοος που καθημερινά την παρακαλώ, οι Άγιοι της Ιεράς Μονής μας, Άγιος Αυγουστίνος και Άγιος Σεραφείμ, ο Άγιος Γεώργιος, ο Άγιος Νεκτάριος που φέρω και το όνομά του, που τον αποκαλώ στις προσευχές μου «Γέροντά μου», η Αγία Παρασκευή, ο Άγιος Φιλούμενος, ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος και πολλοί άλλοι πάντα βρίσκονται δίπλα μου και πάντα όταν τους ζητώ το οτιδήποτε προστρέχουν να βοηθήσουν.

Ο Άγιος Νεκτάριος που αγαπώ ιδιαίτερα, ποτέ του δεν με έχει αφήσει ακόμα και πριν εισέλθω στο αγιασμένο ράσο, όπου τον έχω προστάτη και μάλιστα από παιδί θυμάμαι ότι πήγαινα στην Αίγινα με τους γονείς μου να προσκυνήσουμε τον τάφο του Αγίου Νεκταρίου.

Έκτοτε πηγαίνω συχνά στην Αίγινα να προσκυνώ τον τάφο του, να ασπάζομαι το κρεβάτι του, τα ιερά λείψανα και να μιλώ μαζί του μέσα στον τόπο που έζησε.

Κάποτε σε ένα όνειρο τον είδα μέσα στο φέρετρό του, είδα ακριβώς το πως έγινε η κηδεία του. Εκεί που βρισκόταν μέσα στο φέρετρο, έσκυψα και φίλησα το χέρι του. Ξαφνικά ο Άγιος Νεκτάριος ζωντάνεψε, τον είδα να ανοίγει τα μάτια του και μου λέει «έλα σε παρακαλώ από την δεξιά μου πλευρά». Πηγαίνω στη δεξιά πλευρά και τον ασπάζομαι. Εκείνη τη στιγμή ο Άγιος σηκώθηκε, κάθισε στο φέρετρο όπου με αγκάλιασε και με φίλησε.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.