Θαύμα της Αγίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου- (εκ της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους).

Ακολουθεί η μαρτυρία – επιστολή:
26 Οκτωβρίου του 2015 εορτή του Αγίου Δημητρίου στο Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας και πλήθος κόσμου με μεγάλη ευλάβεια προσκυνά την εικόνα του Αγίου Δημητρίου και την Αγία Ζώνη της Παναγίας μας που έχουν φέρει οι πατέρες από την Μονή του Βατοπαιδίου.

Μέσα στο πλήθος διακρίνω την Μ.Μ., Νοσηλεύτρια του Γ.Ν. Χαλκίδας και με ευλάβεια πλησιάζει την προσεγγίζω και δίχως άλλη σκέψη, έχοντας ένα χέρι να με σπρώχνει, την πηγαίνω στον γέροντα και του ζητώ να της διαβάσει ευχή. Συγχρόνως εκείνη γονατίζει και προσκυνά.

Στο παρελθόν πολλές προσπάθειες για να γίνει μητέρα αλλά το αποτέλεσμα πάντα το ίδιο «Αρνητικό». Όμως η Παναγιά μας κάνει το θαύμα της. Η Μ.Μ μένει έγκυος και φέρνει στον κόσμο δύο υγιέστατα μωράκια.

Να σου ζήσουν, να είναι ευλογημένα και καλά.

Σας ευχαριστούμε Σεβασμιώτατε, Πνευματικέ μας Πατέρα, για την τιμή που μας κάνατε να έχουμε στην πόλη μας αυτή την μεγάλη ευλογία «Την Αγία Ζώνη της Παναγιάς μας».

Σας ευχαριστούμε Γέροντες, Άγιοι Πατέρες, Κε Εφραίμ της Μονής Βατοπαιδίου για την χαρά που μας δώσατε με την παρουσία σας όλες αυτές τις μέρες στην πόλη μας και την επίσκεψή σας στο Νοσοκομείο μας.

Σε ευχαριστούμε Παναγιά μας, Μητέρα όλων μας, που με το θαύμα σου, έδωσες τόση χαρά και ευτυχία στο ζευγάρι αυτό.

Με σεβασμό και εκτίμηση

Η Προϊσταμένη Διεύθυνσης

Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Γ.Ν. Χαλκίδας

Δεληγιώργη Ευρυδίκη

(Αντίγραφο επιστολής από την Ι. Μ. Χαλκίδος)

Χαλκίδα 26-10-2016

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.