Η Αγία Ζώνη όσες φορές και αν εξήλθε του Αγίου όρους δεν υπήρξε στιγμή που οι άνθρωποι να μην ταξίδεψαν από διάφορα μέρη για να την προσκηνύσουν.

Σε όλες τις πρόσφατες εξόδους της Αγίας Ζώνης πλήθος κόσμου στάθηκε στις ουρές.

Όμως ανάμεσά τους αναγνωρίσαμε πολλές φορές και πρόσωπα αγαπημένα και γνωστά πρόσωπα των Τεχνών, των Γραμμάτων, όπως ηθοποιοί, ερμηνευτές , δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, πολιτικά πρόσωπα και κυρίως νέοι άνθρωποι.

Δεν είναι λίγοι αυτοί μάλιστα που έρχονται να ευχαριστήσουν την Παναγία και να προσκυνήσουν την Πάνσεπτη Ζώνη της , για το θαύμα που βίωσαν οι ίδιοι, στη ζωή τους.

Η Έλενα Τζούλη ποινικολόγος και σύζυγος του πρώην υπουργού εθνικής Αμύνης, στην πρόσφατη έξοδο της Αγίας Ζώνης έφτασε στο ναό κατά τη διάρκεια Θείας Λειτουργίας.

Πλησίασε την Αγία Ζώνη ταπεινά όπως όλοι και με δάκρια στα μάτια προσκύνησε το Ιερό κειμήλιο της Παναγίας. Δε μπορούσε να κρατηθεί και ξέσπασε σε λυγμούς αφού την κόρη της όπως εξομολογήθηκε η ίδια την οφείλει στην Παναγία.

«Μετά τον Ηλία μου και για έξι χρόνια δε μπορούσα να κάνω παιδί. Αγνοούσα την ύπαρξη της Αγίας Ζώνης και τότε στο πλοίο μέσα πηγαίνοντας για την Ικαρία συνάντησα μια γυναίκα με την οποία συζητούσα τον πόνο μου . Μετά από λίγο καιρό μου έστειλε αυτή η γυναίκα ένα φάκελο όπου μέσα περιείχε μια κορδέλα και μου έγραφε ότι είναι ευλογημένη με την Αγία Ζώνη και να την φορέσω για ευλογία. Την φόρεσα πάνω μου με πίστη και πόθο. Προσευχήθηκα πολύ. Την ημέρα εκείνη έγινε η σύλληψη της κόρης μου και γι αυτό την ύπαρξή της την οφείλω στην Παναγία.»

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.