Ακολουθεί μία ακόμα μαρτυρία τής κας Ε.Γ., που η οικογένειά της έχτισε το Εκκλησάκι τού Αγίου Εφραίμ στο Νερόμυλο Ν. Μεσσηνίας.

Πριν ξεκινήσει η ανέγερσή του, προσευχήθηκε και ζήτησε από τον Άγιο, μαζί με το παιδί της, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΗΜΑΔΙ, για το πού ακριβώς ήθελε να χτιστεί. Είχε καταλάβει, ότι το θέλει εκεί που βρισκόταν ένα μεγάλο πεύκο, μέσα στο χτήμα τους, πάνω από το οποίο τον είχε δει στον ύπνο της, ψηλά στον ουρανό. Αλλά, πριν προχωρήσουν, έπρεπε να βεβαιωθεί, ότι δεν είχε πέσει έξω (για καλύτερη κατανόηση βλ. και ανάρτησή μας 18.4.2015).

Και, ω! του θαύματος, προς μεγάλη τους έκπληξη, ΜΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΡΑΜΕΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΚΟΝΤΑ Σ” ΑΥΤΟ, ΠΕΤΑΞΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ. Το είδε πρώτο το παιδί της κι άρχισε να φωνάζει: «ΜΑΜΑ, ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ! ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΗΜΑΔΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ!».

Με αυτόν τον θαυμαστόν τρόπο, για δεύτερη φορά, καθόρισε τον τόπο, όπου επιθυμούσε να χτιστεί το Εκκλησάκι Του, που το βλέπετε στη φωτογραφία.

Ω! των θαυμασίων Σου, Άγιε Εφραίμ! Υπάρχει, άραγε, άνθρωπος, που σε γνώρισε και δε βίωσε κάτι θαυμαστό εκ μέρους σου;

 

4698-696x522.jpg

Σημ.: Εκεί που βλέπετε στη φωτ/φία την Παναγία, βρισκόταν το ΠΕΥΚΟ, πάνω από το οποίο εμφανίστηκε ο Άγιος Εφραίμ στον ύπνον της κας Ε.Γ. και κοντά σ” αυτό Η ΞΕΡΑΜΕΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΠΕΤΑΞΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ.

 

Φίλοι Αγίου Εφραίμ Νεοφανούς Νομού Μεσσηνίας

Sgourou Stauroula

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.