Ήταν μέσα στο ΚΑΤ έκανε 13 χειρουργεία, του είπαν πως το χέρι πρέπει να ακρωτηριαστεί. Δεν θέλαμε να δεχτούμε , το χέρι σάπιζε, η Παναγία η Κρεμαστή όμως έκανε το θαύμα της επειδή εμείς είμαστε απο τον Πύργο και την τιμούμε, είχαμε γυρει στο κρεβάτι με την εικόνα της Παναγιάς και της είπαμε να του χαρίσει το χέρι.

Του ανοίξανε την κοιλιά, είχαμε 13 χειρουργεία μπροστά μας. Όλο αυτό το χέρι έμεινε και του είπε ο γιατρός θα μείνει ανάπηρο και δεν θα μπορείς να κοιμηθείς από τον πόνο.

Ήρθαμε εδώ σταυρωθήκαμε και φύγαμε τρέχοντας. Με το που ξημέρωσε ο Θεός τη μέρα τον ρωτάω Σπύρο πονάς; Μου λέει όχι. Εδω και ένα μήνα κάναι απίστευτα πράγματα με αυτό το χέρι.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.