Εμφανίζονται πληγές στο σώμα τους ίδιες με του εσταυρωμένου-Άνθρωποι αιμορραγούν τις μέρες του Πάσχα

Όλοι λίγο πολύ, έχουμε ακούσει για θαύματα που συμβαίνουν ανά τον κόσμο, όμως δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να τα δούμε. Τα συγκεκριμένα θαύματα όμως συμβαίνουν κάθε χρόνο την Μεγάλη Εβδομάδα και σοκάρουν τους ανθρώπους ανά τον παγκόσμιο.

Μια γυναίκα από τη Σύρια την δεκαετία του 1990 κάθε Μεγάλη Παρασκευή στα χέρια της άνοιγαν πληγές που έτρεχαν αίμα ανεξήγητα. Οι πληγές μοιάζουν με αυτές του και θεωρούνται από την Εκκλησία θαύματα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ο πόνος στα χέρια της γυναίκας είναι ανυπόφορος, ενώ οι πληγές γιατρεύονται μόνες τους από την επόμενη ημέρα.

Άλλη μια περίπτωση είναι ο Ιταλός Πατέρας Πίος, ο οποίος έζησε τον 20ο αιώνα και έφερε για δεκαετίες στο σώμα του τις πληγές του Χριστού. Τα στίγματα ήταν τόσο έντονα που η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία τον έχρισε άγιο.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό πληγών σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2004 στη Βραζιλία, όταν ένα κοριτσάκι 13 ετών παρουσίαζε αιμορραγία γύρω από τα χείλη του μετά από φυσική άσκηση. Οι γιατροί βεβαίωσαν ότι η 13χρονη δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και πολλοί το συσχέτισαν ως θαύμα των ημερών.

 

Χατζηγιάννης Μ

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.