Tα Θαύματα του Αρχάγγελου Μιχαήλ είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Σύγχρονα και πρόσφατα θαύματα του αγίου Ταξιάρχη του Φωτός που εντυπωσιάζουν.

Αν ανατρέξει κανείς και στην επίσημη σελίδα του Αρχάγγελου Ταξιάρχη Μιχαήλ στην Λέσβο, θα καταλάβει τι εννοούμε…

Ο Θεός και οι άγγελοι, (περιλαμβανομένου του Μιχαή), ανταποκρίνοται σε οποιοδήποτε κάλεσμα για βοήθεια. Μπορείτε λοιπόν να ζητήσετε τη βοήθεια του αρχαγγέλου Μιχαήλ, φωναχτά, σιωπηρά, γραπτά, ακόμα και τραγουδώντας. Να τον καλέσετε με μια προσευχή, μια επίκληση ή απλώς με ένα «Βοήθεια, Μιχαήλ!» Το σημαντικό δεν είναι το πως ζητάτε, αλλά το ότι το ζητάτε.

Γιατί όμως να επικαλεστείτε τον Μιχαήλ, όταν μπορείτε να επικαλεστείτε απευθείας τον Θεό. Είναι σίγουρα καλύτερο να ακολουθήσετε τις θρησκευτικές και πνευματικές σας πεποιθήσεις…. Αν αισθάνεστε ότι είναι προτιμότερο να μιλάτε αποκλειστικά με τον Θεό, τότε αυτός είναι ο σωστότερος δρόμος για σας.

Ζητάμε από τον Θεό ή τον αρχάγγελο Μιχαήλ;
Αυτό που εγώ έχω μάθει είναι πως, όταν ζητάμε τη βοήθεια του Δημιουργού, μεσολαβούν οι άγγελοι. Με άλλα λόγια, είτε τον Μιχαήλ καλέσουμε σε βοήθεια, είτε τον Θεό, το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Μπορείτε να ζητήσετε από τον Παντοδύναμο να σας στείλει τον Μιχαήλ ή μπορείτε να επικαλεστείτε τον αρχάγγελο απευθείας. Με την δύναμη της προσευχής.

Δεδομένου ότι πρωταρχική δουλειά του Μιχαήλ είναι η προστασία (στις αγγλοσαξωνικές χώρες είναι ο προστάτης άγιος των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων), σας προφυλάσσει από κατώτερες ενέργειες.

Αν ποτέ σας ανησυχήσει η ακεραιότητα ή η αγαθότητα ανθρώπων ή Πνευμάτων που σας περιβάλλουν, καλέστε τον. Όπως ένας ευσυνείδητος πορτιέρης νυχτερινού κέντρου, θα φροντίσει να σας πλησιάζουν μόνο φωτεινές οντότητες γεμάτες άδολη αγάπη. Βοηθούμενος από μια λεγεώνα αγγέλων γνωστή ως «Ομάδα του Ελέους», ο Μιχαήλ συνεργάζεται επίσης με τον Ιησού, τους αγίους και άλλους αρχαγγέλους και θεότητες.

Ο Αρχαγγέλος Μιχαήλ: “Αυτός που λέει πάντα ναι στην βοήθεια:
Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που αφηγούνται τις εμπειρίες τους στα βιβλίο της Virtue έχουν δει, νιώσει ή ακούσει τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Θα προσέξετε ότι δεν έκαναν τίποτα για να προκαλέσουν αυτή την επίσκεψη… Εκτός απ’ το να ζητήσουν τη βοήθειά του, χωρίς προσκόλληση και αμφισβήτηση, στο αν η βοήθεια αυτή θα δινόταν. Όταν ζητάτε την αρωγή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, αυτός λέει πάντα ναι… Και μπορείτε να υπολογίζετε ότι θα προσφέρει τη βοήθειά του, με τον πιο τέλειο και ευχάριστο τρόπο.

Η δική σας συνάντηση με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ θα είναι πιθανότατα παρόμοια, με συναντήσεις με τον αρχάγγελο που περιγράφονται στις ιστορίες των διάσημων βιβλίων της αγγελικής διάμεσου Dorren Virtue. Χωρίς ωστόσο να χάσει τη μοναδικότητά της η δική σας εμπειρία. Κι αυτό επειδή ο Μιχαήλ καθοδηγείται από απαράμιλλη ακρίβεια και πολυπλοκότητα: Την θεϊκή και άπειρη σοφία του Υψίστου.

Έτσι, κάθε σωτήρια επέμβαση του αρχαγγέλου είναι εξατομικευμένη και αφορά συγκεκριμένο πρόσωπο και συγκεκριμένες συνθήκες.

Ένα από τα σύγχρονα Θαύματα του Αρχάγγελου Μιχαήλ:
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε ένα από τα Θαύματα του Αρχάγγελου Μιχαήλ, όπως το διαβάσαμε, σε ένα από τα βιβλία της Virtue:

…Όταν τελικά ήρθε η ώρα της μεταμόσχευσης, χρειάστηκε να υποβληθώ στην πιο ισχυρή χημειοθεραπεία που μπορούσε να μου χορηγήσει το νοσοκομείο. Πέρασα τρεις απαίσιες μέρες, φρικτά άρρωστος, ενώ τα φάρμακα βομβάρδιζαν κάθε κύτταρο του σώματός μου. Μετά ήρθε η ώρα να μπω στη μονάδα απομόνωσης, όπου θα περνούσα τρεις βδομάδες ολομόναχος, ξεκομμένος από τον υπόλοιπο κόσμο. Αισθανόμουν τρομερά πεσμένος, μόνος, φοβισμένος και αποκαρδιωμένος… Αναρωτήθηκα πώς θα άντεχα τρεις ολομόναχος μέσα σ’ εκείνο το δωματιάκι. Και, καθώς σχεδόν ήμουν έτοιμος να αποκοιμηθώ, ζήτησα με δάκρυα στα μάτια, από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ στην Προσευχή μου, να με βοηθήσει…

Αμέσως και με την πιο βαθιά αγάπη που έχω νιώσει, μια φωνή μέσα στο μυαλό μου, μου ψιθύρισε απαλά:

Θα πάνε όλα καλά. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Εγώ είμαι εδώ και σε προστατεύω…

..ψίθυρισε ο άγγελος Μιχαήλ..
Ολόκληρη η ύπαρξή μου πλημμύρισε επίγνωση, βεβαιότητα ότι αυτό ακριβώς συνέβαινε. Η σκοτεινιά της απόγνωσης και οι φόβοι μου εξανεμίστηκαν ως εκ θαύματος. Τα δάκρια συνέχισαν να κυλάνε στα μάγουλά μου, αλλά τώρα ήταν δάκρυα αγάπης… Ήξερα ότι θα είχα την φροντίδα του. Ήξερα ότι ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ήταν εκεί, μαζί μου. Μπορεί μην τον έβλεπα, αλλά δεν είχε σημασία, γιατί ήμουν σίγουρος ότι αρχάγγελος με προστάτευε και με φρόντιζε.

Η γαλήνη, αγάπη και η σιγουριά που μου έδωσε ο Μιχαήλ εκείνη την ημέρα, με συντρόφεψαν ως τη στιγμή που βγήκα από την απομόνωση, μετά από τρεις βδομάδες. Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης και της ανάρρωσης, δεν υπήρξαν ούτε προβλήματα και καμμία υποτροπή. Όλη μου η ύπαρξη ξέρει ότι αυτό το χρωστάω στον Αρχάγγελο Μιχαήλ,

Γράψτε μας για τον αρχάγγελο Μιχαήλ, με το δικό σας θαύμα:
Μπορείτε να ζητήσετε από τον Μιχαήλ ένα ανακουφιστικό σημάδι. Είτε να του το απευθυνθείτε με λόγια, είτε απλώς με τη σκέψη σας. Δεν έχει σημασία με ποιο τρόπο ή ποια φρασεολογία θα χρησιμοποιήσετε. Αρκεί να του πείτε τι χρειάζεστε.

Ορισμένοι, όπως ο ήρωας της ιστορίας μας, μπορείτε να τον ακούσετε. Άλλοι πάλι, μπορεί να δείτε ή να νιώσετε την απάντηση του Μιχαήλ. Μπορεί ακόμα και να λάβετε την απάντησή του μέσω ενός άλλου προσώπου. Σε κάθε περίπτωση, ο αρχάγγελος θα σας δώσει να καταλάβετε ότι είναι εκεί. Πράγμα που από μόνο του είναι ένα πολύ καθησυχαστικό σημάδι.

Τώρα η σειρά σας… Θέλουμε εσείς να μας πείτε την προσωπική σας ιστορία σχετικά με θαύματα που έχουν γίνει στη ζωή σας. Και που θεωρείτε ότι αυτά έχουν συντελεστεί με τη βοήθεια του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. Εμείς έχουμε ένα προσωπικό σύγχρονο και πρόσφατο θαύμα του Αρχάγγελου Μιχαήλ που συνέβει 26/06/2021. Εσείς;

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.