Άγαλμα της Παναγίας στην καλιφορνέζικη πόλη του Φρέσνο βγάζει δάκρυα, όπως υποστηρίζει τουλάχιστον μια σειρά από μάρτυρες.

Σύμφωνα με τα μέλη μιας οικογένειας, οι οποίοι είναι οι ιδιοκτήτες του αγάλματος, η ανεξήγητη δακρύρροια συνεχίζεται για περίπου ενάμισι χρόνο! 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το υγρό που μοιάζει με δάκρυα, διαμορφώνεται στο δεξί μάτι του αγάλματος, και τρέχει κάτω από το πρόσωπο της Παναγίας. Η ιδιοκτήτρια Mary Cardenas μοιράζεται το πολύτιμο υγρό με πολλούς ανθρώπους που έρχονται στο σπίτι της.

Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται ότι τα “δάκρυα” έχουν ένα λιπαρό χαρακτήρα, μυρίζουν σαν τριαντάφυλλα και ρέουν αδιάκοπα.

To άγαλμα αυτό της Παναγίας η Cardenas το έλαβε ως δώρο πριν από 10 χρόνια, με την ευκαιρία της Ημέρας της Μητέρας. Ωστόσο, το ανεξήγητο φαινόμενο ξεκίνησε πολύ αργότερα – μετά τη δολοφονία του ξαδέλφου της Μαρίας.

Η «Παναγία των Δακρύων», στόμα με στόμα έχει γίνει πολύ γνωστή και ακόμη και πολλοί ιερείς την επισκέφθηκαν, χαρακτηρίζοντας το παράξενο φαινόμενο “σαν ένα θαύμα.”

Όσο για τον Επίσκοπο Armando Ochoa του Φρέσνο, έδειξε αρκετή αυτοσυγκράτηση. Πρώτα απ ‘όλα, ο ιεράρχης είπε ότι “μόλις είχε μάθει” για αυτό το φαινόμενο. Είπε επίσης ότι δεν ήξερε ακριβώς γιατι οι ιερείς μίλησαν για «θαύμα». Σε κάθε περίπτωση, κανένας από τους κληρικούς της επισκοπής δεν έχει ακόμη καταθέσει επίσημη έκθεση στον επίσκοπο για το θέμα αυτό.

 

 

Χατζηγιάννης Μ

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.