Συγκλονίζει η μαρτυρία μιας γιατρού για το Θαύμα που βίωσε.

Η Αναστασία Φιλήνδρα- Ταμπακάκη, MD, Ph.D – Χειρούργος Οφθαλμίατρος, περιγράφει την μαρτυρία του θαύματος που βίωσε στην Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Αττικής. Συγκλονίζει το Θαύμα που έζησε μέσα από την πίστη της στον Θεό.

΄΄Ονομάζομαι Αναστασία Φιλήνδρα- Ταμπακάκη, είμαι MD, Ph.D – Χειρούργος Οφθαλμίατρος με ιδιωτικό ιατρείο ενώ συνεργάζομαι με μεγάλο νοσοκομείο στα Νότια Προάστια.

Πριν 3 χρόνια είχα ένα σοβαρό ατύχημα, ήμουν συνοδηγός στο αμάξι του συζύγου μου και μετά από πρόσκρουση με άλλο αμάξι καρφωθήκαμε στι κιγκλίδωμα παραλλήλου της Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας στο ύψος του Αγίου Στεφάνου Αττικής.

Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν ένα πλήρες κάταγμα με παρεκτόπιση των οστικών τμημάτων του με μερική συντριβή και ήμουν αναγκασμένη από τον θεράποντα Ιατρό μου κο Ξένο να χρησιμοποιώ μετά από μήνες θεραπείας κλπ μπαστούνι.

Προ 4 μηνών επισκέφθηκα την Παναγία Παρηγορήτρια στο Βύρωνα, την παρακάλεσα με όλη μου την ψυχή, διάβασα την ευχή που μου έδωσαν οι πατέρες του Ναού και το λαδάκι της το Άγιο .

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.