Γέροντας Εφραίμ: Όλοι βιώσαμε το θαύμα αυτό του Γέροντα Εφραίμ του Βατοπαιδινού. Θα λέγαμε μια «νεκρανάσταση».

Ο ίδιος ο Γέροντας Εφραίμ μετά την ανάρρωσή του, μίλησε ότι ο Θεός επέτρεψε να ζήσει, για να του δώσει καιρό μετανοίας. Εμείς πιστεύουμε ότι ο Θεός επέτρεψε να ζήσει για όλους εμάς, για να βοηθά όλους εμάς πνευματικά. Όλα τα πνευματικά του παιδιά είτε εκείνα που εξομολογούνται σε εκείνον, είτε όλους εκείνους που στηρίζονται στους πνευματικούς λόγους του Γέροντα Εφραίμ.

Όταν πληροφορηθήκαμε για την υγεία του Γέροντα Εφραίμ του Βατοπαιδινού και ότι πρόκειται να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, κάναμε αυτό που ήταν δυνατόν να γίνει από την δική μας πλευρά, διότι ο Γέροντας Εφραίμ έχει στηρίξει και στηρίζει το μοναστήρι μας στο Τρίκορφο Φωκίδος.

Ειδοποιήσαμε όλα τα πνευματικά μας παιδιά και τους φίλους της Μονής να προσεύχονται καθημερινά για εκείνον καθώς και για όλους τους ασθενείς. Εμείς με τη σειρά μας τον μνημονεύαμε στις καθημερινές ιερές ακολουθίες, παρακλήσεις και Θείες Λειτουργίες εδώ στη Μονή, καθώς και στην προσωπική μας προσευχή και στο κομποσχοίνι.

Ζήσαμε με τη Χάρη του Θεού ένα θαυμαστό γεγονός. Ένα γεγονός που διαδραματίστηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε. Ένα γεγονός που το έζησαν και οι γιατροί και οι νοσηλευτές που βρισκόντουσαν καθημερινά μαζί του και το οποίο το περιγράφουμε στο παρόν βίντεο στο κανάλι μας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.