Αυτός ο λεβέντης εδώ είναι ο Στέφανος μας από την Λευκωσία.

Ένα ολοζωντανο θαύμα του Αγίου μας το οποίο και μοιραστηκαμε πριν καιρό λάιβ με την μητέρα του στο σπίτι τους. Για να σας θυμίσω ο Στέφανος είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο στο οποίο δυστυχώς χάθηκε μια ζωή ενός νέου παιδιού από μηχανή και ο ίδιος σώθηκε καθαρά και σύμφωνα με τα λεγόμενα του ιδίου τότε από θαύμα του Αγίου μας. Το γιατί χάθηκε μια ζωή και σώθηκε μόνο η άλλη αυτό μόνο ο Θεός ξέρει.
Αυτό που εγώ ξέρω είναι ο Στέφανος μας σημερα άφησε στην άκρη τις πατερίτσες και εκπλήρωσε το τάμα του στον προστάτη Άγιο του, στο ίδιο του το σπίτι. Πηγαίνοντας σιγά σιγά χωρίς καμία βοήθεια να ανάψει την λαμπάδα του και στην συνέχεια γονατιστός να τον ευχαριστήσει που βρίσκεται ακόμη σε αυτήν την ζωή.
Μπράβο σου αγόρι μου και χαίρομαι πραγματικά που νέοι σαν εσένα δεν ξεχνάνε και εκπληρώνουν τα τάματα τους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Τρέλες και χαζομάρες έχουμε κάνει οι περισσότεροι από εμάς. Εγώ είμαι σίγουρα μέσα σε αυτούς και τα είπαμε κιόλας στο σπίτι σου.
Το θέμα να καταλαβαίνουμε, να μαθαίνουμε και το πιο σημαντικό να ΜΗΝ τα επαναλαμβάνουμε.
Με συγκίνησες πραγματικά που σε είδα να πηγαίνεις χωρίς καμία βοήθεια και με τόση δύναμη ψυχής να ανάψεις την λαμπάδα στον Άγιο σου..Στον Άγιο μας..
Είναι ο προστάτης σου, είναι ο προστάτης όλων εμάς και άλλων τόσων χιλιάδων που δεν το γνωρίζουν ακόμη μέχρι τη στιγμή που θα το επιλέξει ο ίδιος να το φανερώσει και να τους δείξει την παρουσία του. Όπως ακριβώς και στην περίπτωση σου..
Καλή δύναμη σε όλους και ένα μεγάλο μάθημα από το Στέφανο μας να ΜΗΝ ξεχνάμε και όταν έχουμε την ευλογία να ζούμε ένα θαύμα, να έχουμε τη δύναμη να το μοιραζόμαστε. Όπως ακριβώς έκανε και αυτό το παλικάρι με τη μητέρα του..Η χάρις των Αγίων μας πρέπει να φτάνει παντού και να ακούγεται για πολλούς λόγους που έχουμε πει πάμπολλες φορές..
Ο Αγιος Εφραίμ μαζί μας!!!
23 με 27 Αυγούστου μια μικρή “παρέα” φίλων θα τον επισκεφτούμε στο σπίτι του στην Νέα Μάκρη σε μια εκδρομή που διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερα και ο Πατέρας Θεόδωρος. Ένας αγαπημένος Πάτερ και μια μοναδική εκδρομή σε αγαπημένα μέρη και Μοναστήρια (Αγίου Εφραίμ, Οσίου Παταπίου και Αγίας Υπομονής, Αγίοι Ισιδωροι Λυκαβηττού, Αγίου Νεκταρίου Αίγινας, Παναγία Μαλεβή, Άγιο Ιωάννη Ρώσο, Όσιο Δαυίδ και Ιάκωβο Τσαλίκη, Λουκά τον Ιατρό, Παναγία Γοργοεπηκοο).. Λεπτομέρειες αύριο – μεθαύριο πρώτα ο Θεός από το σπίτι του Αγίου μας που θα βρίσκομαι και εγώ..

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.