Στις 17 Μαΐου 2017 ένας βετεράνος συνταγματάρχης του ρωσικού στρατού και η σύζυγός του καθόταν στην παραλία στο Σότσι* απολαμβάνοντας τον καθαρό αέρα της θάλασσας.

Ξαφνικά την προσοχή τους τράβηξε μια ομάδα δελφινιών, που κολυμπούν προς την ακτή: η γυναίκα κατάφερε να τα μετρήσει, ήταν δώδεκα. Σύντομα κατάλαβαν ότι τα ευφυή θαλάσσια ζώα είχαν κάτι που έσπρωχναν από το νερό, και όταν τα κατάφεραν γύρισαν στα βαθιά και παρέμειναν μακριά.

Το παράξενο αντικείμενο που τα δελφίνια έφεραν στην ξηρά, ήταν τόσο καλυμμένο με λάσπη που πολλοί λίγοι θα του έδιναν προσοχή. Ωστόσο η σύζυγος του συνταγματάρχη, του ζήτησε να εξετάσει το αντικείμενο.

Ο συνταγματάρχης το σήκωσε και το καθάρισε από τη λάσπη και έκπληκτος διαπίστωσε ότι ήταν μια εικόνα της Παναγίας!

Κανείς δεν ξέρει και ακόμη και οι επιστήμονες δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί δελφίνια θέλησαν να φέρουν στην επιφάνεια την εικόνα και να την παραδώσουν στους ανθρώπους.

Ωστόσο αποδεικνύεται ότι τα δελφίνια γνωρίζουν πολύ καλά την αξία της εικόνας για τους ανθρώπους και ότι η θέση της δεν είναι βυθό της θάλασσας.

Τέλος να σημειωθεί πως ο συνταγματάρχης μετέφερε την εικόνα στην Μόσχα, θέλοντας να την δείξει στον Πατριάρχη Κύριλλο και να του διηγηθεί το θαυμαστό αυτό γεγονός.

* Το Σότσι είναι πόλη της Ρωσίας. Υπάγεται στο Κράι Κρασνοντάρ, στην ανατολική παραλία της Μαύρης Θάλασσας κοντά στα βουνά του Καύκασου.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.