Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα και… λίγες ώρες μετά τη γέννηση του, ένα βρέφος εγκαταλείφθηκε σε φάτνη εκκλησίας στο Κουίνς της Νέας Υόρκης!

Τα κλάματα του νεογέννητου αγοριού άκουσε ο επιστάτης της εκκλησίας, αλλά θεωρώντας ότι είναι κάποια μητέρα με το μωρό της, δεν ασχολήθηκε. Λίγο μετά γύρισε και δεν είδε κανέναν.

Τότε,  ακολούθησε το κλάμα του μωρού και έκπληκτος συνειδητοποίησε ότι ένα μωρό, ήταν τυλιγμένο με μωβ κουβέρτα στη φάτνη… ακριβώς δίπλα στην Παναγία!

«Μπήκα στο μικρό σπίτι της γέννησης που είναι εγκατεστημένο μέσα στην εκκλησία. Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου! Το μωρό ήταν τυλιγμένο σε κουβέρτα. Είχε ακόμα τον ομφάλιο λώρο του! Ήταν δίπλα στην Παναγία» δήλωσε ο 60χρονος επιστάτης, Τζόους Μόραν.

«Τουλάχιστον όποιος τον εγκατέλειψε, τον έφερε σε ένα ασφαλές μέρος και δεν τον άφησε να πεθάνει» πρόσθεσε ο ίδιος.

Όταν το είπε στη σύζυγό του, εκείνη τον ρώτησε γιατί δεν πήρε το νεογέννητο στο σπίτι τους! «Ελπίζω να βρει το κατάλληλο σπίτι. Είναι ένα μωρό θαύμα» τόνισε ο 60χρονος επιστάτης.

Τον «μικρό Ιησού» φροντίζουν σε κλινική της Τζαμάικα όπου μεταφέρθηκε, ενώ οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τη μητέρα του.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.