ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ: Τέσσερα νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν στην Π.Ε. Φλώρινας, δύο από τα οποία έχουν σχέση με γνωστή συρροή.

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ 61 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Δυτική Μακεδονία, τα 27 στην Π.Ε. Καστοριάς. Ένα κρούσμα συνδέεται με γνωστή συρροή, ενώ τέσσερα αναφέρουν επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Στην Π.Ε. Κοζάνης, παραμένει υψηλός ο αριθμός των κρουσμάτων: σήμερα ανακοινώθηκαν 30, εκ των οποίων 2 συνδέονται με γνωστή συρροή.

O αντίκτυπος των νέων μέτρων στην εξέλιξη της πανδημίας, όπως εκτιμούν οι ειδικοί θα φανεί σε 10-15 ημέρες, ενώ στην περίπτωση που δεν ανακοπεί η έξαρση είναι πιθανό να υπάρξουν νέοι περιορισμοί, που ήδη βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων κυβέρνησης και επιδημιολόγων.

Τα νέα μέτρα δημοσιεύθηκαν χθες (24/10) στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και αφορούν βασικά τις περιφερειακές ενότητες που εντάσσονται σύμφωνα με τον xάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας για την λοίμωξη Covid-19, στο επίπεδο 3 (αυξημένης επιτήρησης) και στο επίπεδο 4 (αυξημένου κινδύνου).

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του υγειονομικού χάρτη της χώρας κόκκινες περιφερειακές ενότητες (επίπεδο 4) είναι αυτές της Κοζάνης και της Καστοριάς, ενώ πορτοκαλί (επίπεδο 3) είναι οι εξής: Αττική, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Τρίκαλα, Λάρισα, Βοιωτία και Σέρρες.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.