Κολοκυθοκορφάδες (ανθοί κολοκυνθιας) γεμιστοί. Της κ. Χλόης Λεριά εκ Σύμης.

Υλικά

1 φλυτζάνι ρύζι,
1 κρεμύδι ψιλοκομμένο,
αλάτι, πιπέρι,
μαιντανό, μάραθο και διόσμο,
1 φλυτζάνι κουκουνάρι,
1 ώριμη ψιλοκομμένη ντομάτα.
1/2 φλυτζ λάδι.

Οδηγίες
Ανακατεύουμε τα υλικά και γεμίζουμε τους ανθούς αφού προηγουμένως αφαιρέσουμε το κοτσανάκι που έχει μέσα. Σκεπάζουμε με πιάτο όπως τα ντολμαδάκια προσθέτουμε λίγο λάδι και νερό και ψήνουμε. Αν δεν νυστεύουμε και μας αρέσει τα αυγοκόβουμε.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.