Αγιορείτικη συνταγή: Χορτόσουπα Βελουτέ.

Υλικά:
2 πατάτες
2 καρότα
1 πράσο
2-3 σέσκουλα
2 κρεμμύδια
1 ώριμη ντομάτα
Λίγο σέλινο
1 ματσάκι μαϊντανό
Αλάτι και πιπέρι
2 κουταλιές κορν φλάουρ

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε όλα τα λαχανικά, τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια και τα βράζουμε μέχρι να λιώσουν. Τα περνάμε από το μπλέντερ, ώστε να αποκτήσουν κρεμώδη υφή. Συνεχίζουμε το βράσιμο προσθέτοντας όσο νερό θέλουμε και τέλος, το κορν φλάουρ διαλυμένο σε λίγο νερό.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.