Από Πέμπτης, 8ης /21ης Ιανουαρίου 2016 έως και της Πέμπτης 15ης / 28ης Ιανουαρίου 2016, το Πατριαρχείον Ιεροσολύμων μετέχει εις τας εν Γενεύη και εν τω Διορθοδόξω Κέντρω Σαμπεζύ του Οικουμενικού Πατριαρχείου εργασίας της Συνάξεως των Αυτοκεφάλων Ορθοδόξων Εκκλησιών

 διά την προετοιμασίαν των θεμάτων της Μεγάλης Συνάξεως της Ορθοδοξίας, της ορισθείσης υπό της Συνάξεως των Προκαθημένων εν Κωνσταντινουπόλει τον μήνα Μάρτιον του 2014, όπως συγκληθή περί την εορτήν της Αγίας Πεντηκοστής του τρέχοντος έτους 2016.

Εις την Σύναξιν ταύτην το Πατριαρχείον εκπροσωπείται υπό της Α.Θ.Μ. του Πατρός ημών και Πατριάρχου Ιεροσολύμων κ.κ. Θεοφίλου, του Γέροντος Αρχιγραμματέως Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κωνσταντίνης κ. Αριστάρχου, του εν Κωνσταντινουπόλει Πατριαρχικού Επιτρόπου Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Ανθηδώνος κ. Νεκταρίου, του Ιερολογιωτάτου Αρχιδιακόνου π. Ευλογίου και του καθηγητού του Κανονικού Δικαίου της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Θεοδώρου Γιάγκου, προσωπικού Συμβούλου του Μακαριωτάτου.

Περί της Συμμετοχής του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων εις την εν λόγω Σύναξιν, η Ιστοσελίς του Πατριαρχείου θα καθιστά ενημέρους τους παρακολουθούντας αυτήν.

Sgourou Stauroula

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.