Ο ΓΙΑ & ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ

O Ρώσος Πατριάρχης Κύριλλος κάλεσε από το Καζάν τους Ορθόδοξους Χριστιανούς και τους  να ζήσουν εν  ειρήνη

 Κατά την άφιξή του χθες στο Καζάν, ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών ευχήθηκε Ορθόδοξοι Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι να ζουν ειρηνικά μεταξύ τους και να διατηρήσουν την παράδοση της καλής γειτονίας και τις εθνοτικές και θρησκευτικές σχέσεις στο πλαίσιο της δημοκρατίας.

Ο Πατριάρχης έφτασε στο Ταταρστάν για μια επίσκεψη δύο ημερών την Τετάρτη. Είναι η πρώτη επίσκεψη του πατριάρχη της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Δημοκρατία από τότε που έγινε επικεφαλής της Ρωσικής Εκκλησίας.

“Η ευχή μου σε όλους είναι , Ορθόδοξοι Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι να ζουν με ειρήνη, να πληρούν τις εντολές που ο καθένας καλείται να εκπληρώσει, σύμφωνα με τη θρησκεία τους, και έτσι δεν θα υπάρξει καμία εχθρότητα επειδή το Ισλάμ και ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός καλούν τους ανθρώπους να έχουν ειρήνη και καλές σχέσεις ο ένας με τον άλλο. δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Διότι αν οι άνθρωποι πιστεύουν στο Θεό, δεν μπορούν να σπείρουν το κακό γύρω από τον εαυτό τους, πόσο μάλλον να μισούν ο ένας τον άλλο, ” δήλωσε ο πατριάρχης στο αεροδρόμιο του Καζάν.

Χατζηγιάννης Μ

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.