ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΧΑΛΚΗΣ: Επίσκεψη στη Θεολογική Σχολή της Χάλκης πραγματοποίησε το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023, όμιλος Καθηγητών και μαθητών της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής και του συνεργαζομένου με αυτήν 3ου Γυμνασίου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, υπό την ηγεσία του Διευθυντή του ιστορικού σχολείο της Ομογένειας Καθηγητή κ. Δημητρίου Ζώτου.

Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές, μετά τον εκκλησιασμό τους στο ναΰδριο της Σχολής, επί τη εορτή της Αγίας Αικατερίνης, έγιναν δεκτοί στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής από τον Καθηγούμενο, Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αραβισσού κ. Κασσιανό, ο οποίος με θερμούς λόγους τους καλωσόρισε στο ιστορικό πνευματικό καθίδρυμα του Οικουμενικού Πατριαρχείου, εκφράζοντας την χαρά του για την παρούσα επίσκεψη και αναφερόμενος στην ιστορία της Θεολογικής Σχολής.

Εκπαιδευτικοί από τη Μεγάλη του Γένους Σχολή και το 3ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς, κατά την αντιφώνησή τους ευχαρίστησαν τον Θεοφιλέστατο για την υποδοχή και την φιλοξενία.

Ακολούθως, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στις αίθουσες διδασκαλίας, την πλούσια Βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής.

Γένους Σχολή

Διαβάστε όλα τα εκκλησιαστικά νέα από την Εκκλησία Online.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.