ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ – «Μέχρι στιγμής έχουμε επιβεβαιώσει δυστυχώς 20 θανάτους ανθρώπων που τους ξέρουμε, ήταν μέχρι χθες μαζί μας» λέει, μετά και τον βομβαρδισμό κτιρίου της εκκλησιακής επιτροπής -το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Πορφυρίου στη Γάζα- και είχε ως αποτέλεσμα τον επιβεβαιωμένο θάνατο 20 ανθρώπων.

Ο αρχιεπίσκοπος Σεβάστειας μιλώντας στο news247.gr τόνισε ότι εκατοντάδες άνθρωποι παραμένουν θαμμένοι κάτω από τα χαλάσματα. «Χτυπήθηκε το κτίριο της εκκλησιακής επιτροπής το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον Ιερό Ναό του Αγίου Πορφυρίου. Εκεί είχαν βρει καταφύγιο περίπου άνθρωποι από την Ορθόδοξη Κοινότητα της Γάζας, δεν είχαν που αλλού να πάνε».

«Κάνω έκκληση, λοιπόν, για άμεση κατάπαυση του πυρός. Σκοτώνονται καθημερινά άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με τις διενέξεις. Και από τις δύο πλευρές. Εδώ σκοτώθηκαν άνθρωποι κατατρεγμένοι που ήρθαν κοντά μας γιατί δεν είχαν που αλλού να πάνε. Τις τελευταίες ημέρες ζούμε ένα ολοκαύτωμα που συνοδεύεται από μία γενναία δόση προπαγάνδας, κυρίως από τα δυτικά ΜΜΕ που βλέπουν παντού τη Χαμάς. Ο κόσμος δεν ξέρει όλη την αλήθεια» σημείωσε καταλήγοντας ο αρχιεπίσκοπος Σεβάστειας.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.