ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming - Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων - Παρασκευή του Πάσχα 29 Απριλίου 2022 07.00 - Τα εγκαίνια του Ιερού Ναού της Υπεραγίας Θεοτόκου της Ζωοδόχου Πηγής στο Μπαλουκλί.

Εκκλησία Live – Θεία Λειτουργία Ζωοδόχου Πηγής Ζωντανά. Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Όρθρος της Ζωοδόχου Πηγής του Μπαλουκλί – Ευλογία και Αγιασμός. Θεία Λειτουργία 29 Απριλίου 2022 στις 07.00 το πρωί. Η Ζωοδόχος Πηγή στο Μπαλουκλί.

ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Ακολουθία Όρθρου και Θείας Λειτουργίας Παναγίας της Ζωοδόχου Πηγής – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων – Παρασκευή της Διακαινησίμου 29 Απριλίου 2022 07.00.

ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ: Ο ΟΡΘΡΟΣ και η Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ τώρα live streaming – Ιερός Ναός Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων – Παρασκευή του Πάσχα 29 Απριλίου 2022 07.00 – Τα εγκαίνια του Ιερού Ναού της Υπεραγίας Θεοτόκου της Ζωοδόχου Πηγής στο Μπαλουκλί.

ΕΟΡΤΗ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ
ΖΩΟΔΟΧΟΣ ΠΗΓΗ

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας της Παρασκευής της Διακαινησίμου 29 Απριλίου 2022 της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής με τον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Πύλης Τρικάλων.

Ιερείς: π. Δημήτριος Κατσαρός

Ώρα έναρξης: 07.00
ΟΡΘΡΟΣ Ζωοδόχου Πηγής. Πανηγυρική ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής του Μπαλουκλή – Παρασκευή 29 Απριλίου 2022 – Ώρα 07.00 – Εκκλησία Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων – Όρθρος & Πανηγυρική Θεία Λειτουργία Ιερού Ναού της Ζωοδόχου Πηγής. Ιερουργός π. Δημήτριος Κατσαρός.

Ζωοδοχος Πηγη
Ζωοδοχου Πηγης
Ορθροσ
Θεια Λειτουργια
Παρακληση
29 Απριλιου
Божественная литургия
divine liturgy

Ο ευρύχωρος και μεγαλοπρεπής Ιερός Ναός του Αγίου Βησσαρίωνος Τρικάλων κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από πέτρα και είναι βυζαντινού ρυθμού, σταυρεπίστεγος. Η οροφή του τρούλου απέχει 25 μέτρα από το δάπεδο. Διαθέτει εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο, και τα τελευταία χρόνια ο εσωτερικός διάκοσμός της εμπλουτίστηκε με τοιχογραφίες. Το 2010 κατασκευάστηκαν τα προπύλαια στις δύο εισόδους. Η εκκλησία γιορτάζει στις 14 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα εκείνη γίνεται η μεταφορά της Κάρας του Αγίου Βησσαρίωνα από το μοναστήρι του Δουσίκου και η περιφορά της στην κωμόπολη.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.