Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση την τελετή επίδοσης Τιμητικού Τόμου στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο που διοργανώνει το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Ο Τιμητικός Τόμος για τον Παναγιώτατο εκδόθηκε με την ευκαιρία της συμπληρώσεως των 30 ετών ευκλεούς Πατριαρχίας Του.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προσφώνηση από τον Πρύτανη Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή κ. Μελέτιο-Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο, χαιρετισμό από τον Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής, Αναπλ. καθηγητή κ. Χρήστο Γ. Καραγιάννη, και κατόπιν την παρουσίαση του Τιμητικού Τόμου προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου από τον καθηγητή του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής κ. Εμμανουήλ Δ. Καραγεωργούδη.

Θα ακολουθήσει η επίδοση του Τιμητικού Τόμου και τιμητικής πλακέτας στον Παναγιώτατο κ.κ. Βαρθολομαίο από τον Πρύτανη κ. Δημόπουλο, ο στη συνέχεια ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα εκφωνήσει ομιλία με θέμα «Θεολογία Διαλεγόμενη».

Τέλος, ο χορός ψαλτών «Οι Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης», υπό τη χοραρχία του Κοσμήτορα της Φιλοσοφικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., καθηγητή Αχιλλέα Γ. Χαλδαιάκη, θα ψάλει τον Πολυχρονισμό της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τελετή επίδοσης Τιμητικού Τόμου στον Οικουμενικό Πατριάρχη από τη Θεολογική Σχολή ΕΚΠΑ

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.