Τη μνήμη του Αγίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου πανηγυρίζει στις 9 Μαΐου το Ι. Αγιορειτικό Μετόχι Αναλήψεως Βύρωνος Αττικής. Για την πανήγυρη, θα προσκομισθεί από το Άγιο Όρος προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών η τιμία κάρα του, η οποία θα θησαυριστεί στον Ναό από την 6η έως την 10η Μαΐου.

Το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE μεταδίδει ζωντανά την υποδοχή της τιμίας κάρας του Αγίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτη στο Μετόχι της Αναλήψεως στην Αθήνα. ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.

Τη μνήμη του Αγίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου πανηγυρίζει στις 9 Μαΐου το Ι. Αγιορειτικό Μετόχι Αναλήψεως Βύρωνος Αττικής.

Για την πανήγυρη, θα προσκομισθεί από το Άγιο Όρος προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών η τιμία κάρα του, η οποία θα θησαυριστεί στον Ναό από την 6η έως την 10η Μαΐου.

Σοι δίδω την καρδία μου και Συ δός μοι την πίστιν. ’Άνευ πίστεως δεν υπάρχουν ένθερμοι προσευχαί, Παναγία.

Το δε προσεύχεσθαι είναι ανάγκη της ψυχής μου, Παρθένε.

Σε παρακαλώ όχι ν’ απομακρύνεις τα εμπόδια τα όποια εγείρονται επί της οδού μου, άλλα δίδου μοι δύναμιν και βοήθει μοι να τα υπερβαίνω…

Βασίλισσα των Αγγέλων, Παντάνασσα Θεοτόκε, Πανύμνητε Παναγία, Κεχαριτωμένη Παρθένε Μήτηρ Θεού, δέξαι, ναι, επάκουσον…

Η μόνη ευχαρίστησις της ψυχής μου την οποίαν επορέγομαι και επιζητώ είναι η ήσυχος συνείδησις, η καθαρότης της καρδίας, η ειρήνη της ψυχής, την οποίαν τρέφει η γλυκεία αγάπη και ο αγνός φόβος του Θεού.

Η συνέχεια στο άρθρο Αθήνα ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την τιμία κάρα του Αγίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτη στο Μετόχι της Αναλήψεως (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.