ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ - Ζάκυνθος | Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου – Δείτε ΖΩΝΤΑΝΑ την επίσημη κάθοδο του Μητροπολίτη, την περιφορά & τον Εσπερινό.

To νησί μας εορτάζει την Μνήμη του Προστάτη και Πολιούχου του Αγίου Διονυσίου. Φέτος, όπως και κάθε χρόνο, οι θρησκευτικές εκδηλώσεις μεταδίδονται ζωντανά από το ΙΟΝΙΑΝ.

Δείτε σήμερα (16/12) στις 17:00 την επίσημη Κάθοδο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ζακύνθου από την Ιερά Μονή στον Ιερό Ναό, τη Δοξολογία με περιφορά του σεπτού Λειψάνου του Αγίου Διονυσίου μέσα στον Ναό και στη συνέχεια τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό.

Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου – Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός

Το πρόγραμμα
Την Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023, κυριώνυμο ημέρα της εορτής, ώρα 3 μετά τα μεσάνυχτα, θα αρχίσει Ιερά Αγρυπνία. Το πρωί, ώρα 7.30, θα αρχίσει η Ακολουθία του Όρθρου και αμέσως μετά θα τελεσθεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο. Περί ώρα 11η πρωινή, καιρού επιτρέποντος, θα πραγματοποιηθεί λιτανεία του Ιερού Σκηνώματος.

Ι.Ν. Αγίου Διονυσίου – Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023, ώρα 8.30 το πρωί, θα τελεσθεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο και στη συνέχεια, ώρα 11, περιφορά του σεπτού Λειψάνου του Αγίου Διονυσίου μέσα στον Ναό και εναπόθεσή Του στην Ιερά Λάρνακα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.