Στις άκρες του κόσμου θα φθάσουν οι απευθείας μεταδόσεις από τον Ιερό Ναό του Πολιούχου μας Αγίου Διονυσίου κατά τον τριήμερο εορτασμό.

Την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου και ώρα 17.00 η κάθοδος του Μητροπολίτη, η περιφορά του Σεπτού Σκηνώματος εντός του Ναού υπό τους ήχους της φιλαρμονικής και στη συνέχεια Πολυαρχιερατικός Μέγας Εσπερινός
– Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου ημέρα της εορτής, στις 08.00 την πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και στη συνέχεις την έξοδο του Σεπτού Σκηνώματος από τον Ιερό Ναό της Μονής.
– Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 08.00 το πρωί την πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και στη συνέχεις την περιφορά του Σεπτού Σκηνώματος εντός του Ναού υπό τους ήχους της φιλαρμονικής (Μπασίματα).

Οι μεταδόσεις θα γίνουν μέσω επίγειας τηλεοπτικής μετάδοσης στην περιοχή κάλυψης.
Το ΙΟΝΙΑΝ TV εκπέμπει σε 12 νομούς (Αχαϊα, Ηλεία, Μεσσηνία, Λακωνία, Αρκαδία, Αργολίδα, Κορινθία, Αιτωλοακαρνανία, Φωκίδα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Κύθηρα, Ύδρα, Σπέτσες, Πόρος) επίγεια μέσω της Digea (ΠΖ6) καλύπτοντας γεωγραφικά τη Πελοπόννησο, το Νότιο Ιόνιο, τα νησιά του Αργοσαρωνικού και τα νότια παράλια της Στερεάς Ελλάδας, προσεγγίζοντας έτσι πληθυσμό 1.600.000 κατοίκων
Επίσης θα μεταδοθούν από αρκετά περιφερειακά κανάλια.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.