Ι.Μ. ΕΛΑΣΣΩΝΟΣ: Με πολύ πόνο καρδιάς και έκπληξη παραμονές της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας, αντικρίσαμε τοποθετημένα στα παγκάρια των Ιερών Ναών της Μητροπόλεώς μας τεύχη, αγνώστου συγγραφέως και αμφιβόλου προελεύσεως «Αγιορείτικης κελλιώτικης φωνής» με τίτλο «Ιερώνυμος ο Νέος Ηρώδης 400 χιλιάδες εκτρώσεις για τα εμβόλια»!

Ένα τεύχος-υβρεολόγιο στην Αγία μας Εκκλησία, τον Προκαθήμενό μας, τους Ιεράρχες και ιερείς, γενικώς κατά πάντων..

Εφιστούμε την προσοχή του φιλόχριστου λαού μας, ο οποίος ετοιμάζεται να εορτάσει τα Σωτήρια Πάθη και την Ανάσταση του Θεανθρώπου Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, προκειμένου να διαφυλαχθούν από τη «δηλητηριώδη» γραφίδα ανθρώπων αγνώστου, αμφιβόλου και αποκλίνουσας από την Εκκλησία διδασκαλίας και ήθους. Άνθρώπων κρυμμένων πίσω από την ανωνυμία μίας παραθρησκευτικής οργάνωσης. εμπαθείς, υβριστές και βλάσφημους! Λύκων βαρέων και προβατόσχημων, όπως γράφει το Ιερό Ευαγγέλιο, οι οποίοι προσπαθούν απέλπιδα και δαιμονικά να διαρρήξουν την ενότητα και την ειρήνη του Εκκλησιαστικού Σώματός μας, παραμονές της Μεγάλης Εβδομάδας.

Θλιβόμαστε για την κατάντια αυτών των αυτόκλητων «σωτήρων» της Εκκλησίας. Παρακαλούμε τον Θεό για την μετάνοιά τους. Εφιστούμε την προσοχή των πιστών της Επαρχίας μας απέναντι στον «εισαγόμενο» πειρασμό.

Καλή και ευλογημένη Μεγάλη Εβδομάδα!

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.