Παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά τελέστηκε σήμερα, Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, η Νεκρώσιμος Ακολουθία του ήρωα Έφεδρου Ανθυπασπιστή (Πεζικού) Χαράλαμπου Καραγκούνη, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο Έφεδρος Ανθυπασπιστής (ΠΖ) Χαράλαμπος Καραγκούνης, έπεσε μαχόμενος υπέρ Πίστεως και Πατρίδος το 1974, κατά τη διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Η μετακομιδή και επίσημη τελετή υποδοχής των λειψάνων του, πραγματοποιήθηκε την 25 Νοεμβρίου 2021, στην Αεροπορική Βάση της Δεκέλειας, μετά από ολοκλήρωση της διαδικασίας ανεύρεσης και ταυτοποίησης, στο πλαίσιο του προγράμματος εκταφών της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων (ΔΕΑ) και του αντίστοιχου προγράμματος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στη Νεκρώσιμο Ακολουθία του Ήρωα Χαράλαμπου Καραγκούνη, που τελέστηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανού, σε ένδειξη τιμής και συμπαράστασης στην οικογένειά του, παρέστησαν ο Βουλευτής Ηλείας Μιχαήλ Κατρίνης, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Γεώργιος Γεωργιόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δυτικής Ελλάδας Δημήτριος Νικολακόπουλος, ο Διοικητής της Διοίκησης Κέντρου (ΔΙΚΕ – IV ΜΠ «Πελοπόννησος») Υποστράτηγος Λεωνίδας Γιοβάνης, καθώς και αντιπροσωπείες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.