Ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας της υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτας Αιμιλιανίδου, εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η κα Αιμιλιανίδου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία εγκεφάλου, η οποία θεωρείται ικανοποιητική δεδομένης της σοβαρής εκτεταμένης υπαραχνοειδής αιμορραγίας και της σοβαρότητας της κατάστασης της.

Η κατάσταση της υγείας της αξιολογείται συνεχώς από τους θεράποντες ιατρούς.

Νωρίτερα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος γνωστοποίησε την απόφαση του Προέδρου, όπως χρέη υπουργού Εργασίας να εκτελεί ο υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, όσο διαρκεί η αδυναμία της Ζέτας Αιμιλιανίδου.

Επιπλέον, ο υπουργός Μεταφορών κλήθηκε να σχολιάσει την προσωρινή ανάληψη των καθηκόντων του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Ο Γιάννης Καρούσος εξέφρασε την ευχή όπως η περίοδος αναπλήρωσης της υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων είναι όσο το δυνατό πιο σύντομη.

Σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο περιθώριο της συμμετοχής του στη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανέφερε όπως οι προσευχές όλων είναι μαζί με την Ζέτα και εύχομαι η αναπλήρωση να είναι όσο πιο σύντομη και να επανέλθει η συνάδελφος σύντομα στα καθήκοντά της, καθώς ήδη μας λείπει.

Στη συνέχεια θ υπουργός Μεταφορών πρόσθεσε πως «σίγουρα αυτές τις μέρες, θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να ανταπεξέλθω στον φόρτο εργασίας που έχει το συγκεκριμένο Υπουργείο, αλλά το πιο σημαντικό -όπως έχω πει- είναι να είναι πολύ σύντομη αυτή η αναπλήρωση και να επανέλθει η συνάδελφος πίσω στα καθήκοντά της».

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.