ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Πανελλήνιες βάσεις 2019 ανά επιστημονικό πεδίο και ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας για τους βαθμούς των υποψηφίων για τα ΑΕΙ. Διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2019 για εισαγωγή σε ΑΕΙ από το Υπουργείο.

Υπουργείο Παιδείας-Πανελλήνιες 2019: Μηχανογραφικό

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2019 ξεκινούν από την Παρασκευή 21 Ιουνίου και ολοκληρώνονται την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σας ενημερώνουμε ότι στο μηχανογραφικό έτους 2019, το Τμήμα Μουσικής Τεχνολογίας και Ακουστικής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, εκτός από το Επιστημονικό Πεδίο «Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών» έχει ενταχθεί και στο Επιστημονικό Πεδίο «Επιστημών Οικονομίας και Πληροφορική».

Πανελλήνιες 2019: Βάσεις

Από τα στοιχεία που υπάρχουν διαθέσιμα μέχρι αυτή τη στιγμή, από βαθμολογικά κέντρα σε όλη τη χώρα, φέτος οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις 2019 είναι χαμηλότερες σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Αυτό το γεγονός ίσως επιφέρει την πτώση των βάσεων σε όλα τα επιστημονικά πεδία εκτός από το πρώτο.

Διαβάστε αναλυτικά τις εκτιμήσεις των βάσεων για τις πανελλήνιες εξετάσεις 2019.

Υπουργείο Παιδείας-Πανελλήνιες 2019: Βαθμολογίες

Την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας τους βαθμούς των υποψηφίων για τα ΑΕΙ που έλαβαν μέρος στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι υπηρεσίες του υπουργείου σε συνεργασία με τα βαθμολογικά κέντρα εργάζονται εντατικά προκειμένου στο τέλος της εβδομάδας να αναρτήσουν τους βαθμούς από τις πανελλαδικές εξετάσεις 2019 σε όλα τα λύκεια της χώρας.

Οι υποψήφιοι θα μπορούν να ενημερωθούν και από την ιστοσελίδα του υπουργείου αφού οι βαθμοί των Πανελληνίων εξετάσεων θα αναρτηθούν και εκεί.

Έως την Παρασκευή 5 Ιουλίου θα δοθούν στους μαθητές και οι βαθμοί των ειδικών μαθημάτων από τις Πανελλήνιες εξετάσεις 2019. Συνεπώς από εκείνη την ημέρα οι υποψήφιοι θα πρέπει να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την οριστική υποβολή του μηχανογραφικού η οποία έχει οριστεί για τις 15 Ιουλίου.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.