Μετά τη δήλωση της αναστολής της σύμβασης εργασίας από την επιχείρηση στο «Εργάνη»: Οι εργαζόμενοι που κατά το παρελθόν έχουν υποβάλει δήλωση δεν απαιτείται να προβούν σε νέα δήλωση παρά μόνο αν επιθυμούν την τροποποίηση στοιχείων τους (π.χ. ΙΒΑΝ).

Στο μεταξύ, ξεκίνησαν χθες οι δηλώσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας από τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου στις περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Σάμου, Ικαρίας και Χίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Οι δηλώσεις υποβάλλονται ως εξής:

* Από 8/1 έως 11/1 υποβάλλονται οι δηλώσεις για τον Οκτώβριο, δηλαδή μόνο για μια μέρα, την 31η Οκτωβρίου 2020.

* Από 12/1 έως 14/1 υποβάλλονται οι δηλώσεις για τον Νοέμβριο.

* Από 15/1 έως 18/1 υποβάλλονται οι δηλώσεις για τον Δεκέμβριο.

Νέα ευκαιρία υποβολής ή διόρθωσης δηλώσεων για το τμήμα του Δώρου Πάσχα 2020 που βαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό δίνει το υπουργείο Εργασίας σε επιχειρήσεις-εργοδότες που είτε δεν έχουν υποβάλει καθόλου την αρχική αίτηση είτε πρέπει να τη διορθώσουν.

Από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις-εργοδότες να υποβάλουν για δύο εβδομάδες στο πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη» το σχετικό έντυπο της υπεύθυνης δήλωσης για το επίδομα εορτών Πάσχα έτους 2020 για το οποίο βαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός.

Κοινωνικό Μέρισμα: Οδηγίες για την Αίτηση στο koinonikomerisma.gr.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ 2021: Άνοιξε η πλατφόρμα για το κοινωνικό μέρισμα.

Τσαντίρης Νίκος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.