Όταν ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Κ. Μπογδάνος είχε εκφράσει «άποψη» για πολιτικό κόμμα, διεγράφη με συνοπτικές διαδικασίες. Τώρα που ο Ηλίας Μόσιαλος βλασφήμησε με ελεεινό τρόπο την Παναγία, έγινε «κατοχυρωμένη προσωπική του άποψη»!

Μπογδάνος – Μόσιαλος: Η θλιβερή απόφαση του Μαξίμου να «βγάλει λάδι» τον βλάσφημο Μόσιαλο, με τον Γιάννη Οικονόμου να δηλώνει χθες πως: «εξέφρασε προσωπική άποψη» αποκαλύπτει την φρικτή υποκρισία που χαρακτηρίζει την κυβέρνηση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μπορεί να έδωσε κυβερνητικό «συγχωροχάρτι» στον υβριστή των Θείων, άλλα το επιχείρημα του περί «προσωπικής άποψης» είναι κίβδηλο, σαθρό και υποκριτικό.

Γιατί;

Διότι όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στις αρχές Οκτωβρίου εξέφρασε και αυτός μια «προσωπική άποψη» μέσα στη Βουλή, προκλήθηκε χαμός και θύελλα αντιδράσεων στη ΝΔ!

Θυμόμαστε πως ο Νίκος Δένδιας… εξερράγη και προχώρησε σε μια τέτοια οργισμένη αντίδραση που δεν την είχαμε ξαναδεί από εκείνον, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε εντολή άμεσης διαγραφής του βουλευτή ευρισκόμενος στη… Σλοβενία! Την επόμενη μέρα ο Γιάννης Οικονόμου έσπευσε ασθμαίνοντας να καταδικάσει τα όσα είπε ο κ. Μπογδάνος, δηλώνοντας ότι: «τέτοιες συμπεριφορές δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές» και «πως δεν χρειάζονται καν εξηγήσεις για τη διαγραφή Μπογδάνου»!

Και όλο αυτό γιατί; Γιατί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τα λόγια του, θεωρήθηκε πως «έθιξε» το προφίλ ενός πολιτικού κόμματος, του ΚΚΕ! Διεγράφη με συνοπτικές διαδικασίες γιατί εξέφρασε μια προσωπική άποψη, έτσι δεν είναι;

Και τώρα που ο Ηλίας Μόσιαλος δεν εξύβρισε και δεν πρόσβαλλε απλά ένα πολιτικό κόμμα, άλλα το πάνσεπτο πρόσωπο της Παναγίας, το ιερότατο πρόσωπο της Ορθοδοξίας που το ασπάζονται εκατομμύρια χριστιανοί, η κυβέρνηση συντάχθηκε με τον βλάσφημο και… «ανακάλυψε» την «προσωπική άποψη»!

Τώρα που ο Μόσιαλος, ένα πρόσωπο κρατικής ευθύνης που είναι επιλογή Μητσοτάκη, επιχείρησε να χλευάσει την Παναγία με την διαστροφή που βρίσκεται στο μυαλό του, το Μαξίμου «δεν σχολιάζει προσωπικές απόψεις»!

Δηλαδή εάν βλασφημείται η Παναγία «δεν τρέχει και τίποτα, πάμε παρακάτω», άλλα αν προσβάλλεται ένα κόμμα ξεσπάει «πόλεμος» και γίνονται διαγραφές για να μη θιχτεί ο πολιτικός πολιτισμός! Σημαντικότερα τα κόμματα και το image τους, από την Παναγία και την Ορθοδοξία!

Δύο μέτρα και δύο σταθμά, κατά πως βολεύει την «Αριστεία»! Διαγραφές σε όποιον βγαίνει «εκτός γραμμής», συγκάλυψη σε όποιον εξυπηρετεί καλά τα κυβερνητικά αφηγήματα, ακόμα και αν εκτοξεύει άθλιες βλασφημίες!

Σε πόση κατάντια έχει πέσει αυτή η χώρα που βουλιάζει μέσα στον βούρκο της υποκρισίας της;

Γράφει το αθλητικό blog σπορτιμε

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Νανα Πολυ

κύριε Μπογδάνο και ο κάθε κύριος πού είστε στα μεροκάματα από τον ιδρώτα του κόσμου υπάρχει κάποια μεγάλη διαφορά,,, δυστυχώς για σας, δεν έχει να κάνει για την δική μου προσβολή αλλά εδώ μιλάμε για δημόσια πρόσωπα που ζητάτε έστω αρνητική δημοσιότητα,,,μην ξεχνάμε όμως ότι δεν είναι πλέον κανείς εκ του ασφαλούς όταν προκαλείς ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ,,, σίγουρα δεν σας φοβίζει η συνέπεια που αφήνετε το κακό να σας παρασύρει και να μας σκανδαλιζετε και εμάς Τις Άγιες Αυτές Ημέρες;;;Την φωτογραφία σας την είδαμε και σας καμαρωσαμε που εκκλησιαστηκατε και εσείς,, λέτε να είναι αυτό επαρκής;;;ας μας συγχωρήσει Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΜΑΤΑ γιατί μόνο σαν όργανα του κακού πλέον φαίνεστε,,ΑΣ ΜΑΣ ΕΛΕΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ από όλους μας