Το Σάββατο 13 Ιουλίου η Ιερά Μονή Παμμεγίστων Ταξιαρχών Πηλίου θα έχει τη μεγάλη χαρά και ευλογία να υποδεχθεί την χαριτόβρυτο Εικόνα των Εφόρων της Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ, την οποία, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου, θα κομίσει ο Πνευματικός της Αδελφότητος Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ.

Η Ιερά Εικόνα, που δωρίζεται από την Ι. Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, για να καταστεί εφέστιος Εικόνα της Μονής Ταξιαρχών, προσφέρεται ως ευλογία του Αγίου Όρους προς όλη την θεόσωστο Επαρχία της Δημητριάδος και ως απτή απόδειξη της σκέπης και της κραταιάς προστασίας των Φωταυγών Αρχαγγέλων στην τοπική μας Εκκλησία.

Με αφορμή το χαρμόσυνο αυτό γεγονός, οι ακολουθίες στην Ι. Μονή θα τελεσθούν σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ
7.00 ́ – 9.00 μ.μ. : Υποδοχή Ιεράς Εικόνος
Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ ̓ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ
(Μνήμη Οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου, ονομαστήρια της σεβαστής Καθηγουμένης της Ι. Μονής Γερόντισσας Νικοδήμης)
7.00 ́-11.00 ́π.μ.: Όρθρος & Θεία Λειτουργία μετά θείου κηρύγματος, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Ι. Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντος Εφραίμ.

6.00 ́- 7.30 ́ μ.μ.: Εσπερινός και Παράκληση στους Παμμεγίστους Ταξιάρχες. Για την υποδοχή της Ιεράς Εικόνος και τον πανηγυρικό Εσπερινό του Σαββάτου θα δρομολογηθεί λεωφορείο από τον Βόλο για τη Μονή, που θα ξεκινήσει στις 5.30 ́ το απόγευμα από τη Νομαρχία, με στάσεις στα Δικαστήρια, στο Νοσοκομείο και στην ΕΨΑ Αγριάς.

Η Αδελφότητα μας προσκαλεί στην ξεχωριστή αυτή για την Ι. Μονή ημέρα, για να υποδεχθούμε την Εικόνα των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και να γίνουμε μέτοχοι της πλουσίας Χάριτος και ευλογίας Τους.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.