Ι.Μ. Κυδωνίας

Μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η υποδοχή αποτμήματος, του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου, Επισκόπου Πενταπόλεως, του Θαυματουργού, στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Οσίου Ονουφρίου στην ομώνυμη περιοχή του Ακρωτηρίου στον οποίο διακονεί ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμ. Νικηφόρος Εικοσιδέκας.

Το Ιερό Λείψανο το οποίο κόμισε ο Παν/τος Καθηγούμενος της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων Αρχιμ. του Οικ. Θρόνου Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης, υποδέχθηκε στον προαύλιο χώρο του Ναού, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ. Δαμασκηνός, με τη συμμετοχή του Ιερού Κλήρου και πλήθους ευσεβών προσκυνητών και τελέστηκε Δοξολογία και κατόπιν πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας ο π. Νικηφόρος ευχαρίστησε τον Καθηγούμενο της ιστορικής Μονής Αγίας Τριάδος για την ευλογία του Ιερού Λειψάνου, τον Σεβασμιώτατο, τους Κληρικούς της Μητροπόλεως μας και της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, τον Αρχιμ. Χρύσανθο Τσαχάκη, τους συνεργάτες του, τους ιεροψάλτες και όλο τον κόσμο που τίμησε τον Άγιο Ονούφριο με την παρουσία του.

Με λόγια Αγάπης ο Σεβασμιώτατος, αφού ευχαρίστησε τον στενό του συνεργάτη π. Νικηφόρο για την πρόσκληση στην ευλογημένη πανήγυρη, καθώς και όλους τους ιερείς και τον κόσμο, κήρυξε το Θείο Λόγο μιλώντας για τον Άγιο Ονούφριο.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.