Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 το απόγευμα, η ενορία Αγίου Νικολάου της πόλεως των Φερών υποδέχθηκε την Ιερά Εικόνα της Παναγίας του Έβρου από την ομώνυμη Ιερά Μονή της Μάκρης η οποία θα παραμείνει για προσκύνηση και αγιασμό των πιστών των Φερών και των γύρων χωριών έως και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022.

Το σεπτό εικόνισμα εξέρχεται για πρώτη φορά από την Ιερά Μονή, έχοντας συμπληρώσει 40 χρόνια παρουσίας εντός της Ιεράς Μονής. Αμέσως μετά την υποδοχή τελέστηκε βραδινή Θεία Λειτουργία. Καθημερινά θα τελούνται ιερές ακολουθίες και ο Ιερός Ναός θα είναι ανοικτός από τις 6.30′ το πρωί έως τις 8.00′ το βράδυ καθ’ όλη τη διάρκεια του προσκυνήματος.

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φερών θα τελεσθεί ο Όρθρος και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο και κατά την διάρκειά της θα χειροτονήσει σε πρεσβύτερο τον Διάκονο της Μητροπόλεως μας π. Αθανάσιο Τσιματσιδη. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στις 11.00′ το πρωί ο Μητροπολίτης μας θα τελέσει τα εγκαίνια του νέου Ενοριακού Κέντρου του Αγίου Νικολάου Φερών.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.