Την ολοκλήρωση της ιατροφαρμακευτικής αγωγής και την υποχώρηση των συμπτωμάτων, που προκάλεσε ο νέος κορωνοϊός στον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, ανακοίνωσε χθες η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, ενημερώνοντας έτσι όλον τον κόσμο, που ενδιαφέρεται να μάθει για την πορεία της υγείας του αγαπημένου Ιεράρχη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πανιερώτατος είχε πάρει εξιτήριο από την Τρίτη 29 Μαρτίου από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και βρισκόταν στον Μητροπολιτικό Οίκο σε αυτοπεριορισμό, όπου και θα παραμείνει μέχρι νεωτέρας.

Από την Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού εκφράστηκαν χθες -για ακόμα μια φορά- βαθύτατες ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη σε όλους τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, που με επιστημοσύνη και ιατρική επάρκεια προσέφεραν την πρέπουσα φροντίδα και βοήθεια στον Πανιερώτατο κ. Αθανάσιο, όπως και σε όλους τους ασθενείς ανεξαιρέτως κατά τις ημέρες της νοσηλείας του. Επίσης, ως ζωντανός οργανισμός η Ιερά Μητρόπολη ευχαριστεί ξανά όλους τους ανθρώπους για τη συμπαράσταση τους και τις προσευχές τους όλο το διάστημα της νοσηλείας του Πανιερωτάτου στο νοσοκομείο και εύχεται διάπυρα να βοηθήσει ο Θεός να περάσει η πανδημία αυτή και να έρθει ειρήνη και υγεία στον κόσμο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.