Κατ’ ιδίαν συνάντηση και συνεργασία με τον Σεβ. Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο είχαν σήμερα, 28 Δεκεμβρίου 2020, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για την Παιδεία & τον Πολιτισμό, κ. Αθηνά Κόρκα και η Προϊσταμένη του Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος της Π. Ε. Κορινθίας κ. Μυρτώ Σμυρλόγλου, στο πλαίσιο επίσκεψης εργασίας, προκειμένου να υπογραφεί η Προγραμματική Σύμβαση Πολιτισμικής Ανάπτυξης για την αποκατάσταση των όψεων και τοπικών επισκευών στον Ι. Ναό Αγίας Τριάδος Βασιλικού του Δήμου Σικυωνίων.

Σε θερμό κλίμα ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου και οι δύο κυρίες, αφού υπέγραψαν τη σχετική Σύμβαση, συζήτησαν επιπρόσθετα θέματα που απασχολούν τις συνεργασίες Ι. Μητροπόλεως και Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς και θέματα που άπτονται της επικαιρότητος, της σύγχρονης Ελληνικής Κοινωνίας και φυσικά της φιλανθρωπίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης και ο Θεοφιλέστατος Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου Επίσκοπος Κεγχρεών κ. Αγάπιος ευχαρίστησαν την κ. Κόρκα και την κ. Σμυρλόγλου και ευχήθηκαν ο Θεός να τους χαρίζει Υγεία και το Νέο Έτος να αποβεί καρποφόρο στα καθήκοντά τους!

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.