"Η πίστη μου με κρατάει ζωντανό!" Η ανατριχιαστική εξομολόγηση του Υπάτιου Πατμάνογλου! Το όνειρο ζωής που θέλει να πραγματοποιήσει!

Η ζωή του άλλαξε για πάντα, μετά το φρικτό τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας.
Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που έχασε τη γυναίκα και το αγγελούδι του, όταν η Porsche του γιου του κ.Βακάκη, καρφώθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αμάξι τους, ενώ ο ίδιος είχε πάει τουαλέτα, βρέθηκε στο πλατό της Ζήνας Κουτσελίνη, και μίλησε για όλα.

“Δεν ήθελα να βγω. Ο λόγος που το κάνω είναι για να τιμήσω την μνήμη της Αποστολίας και του Παυλάκη μου, ένα κέντρο αποκατάστασης για όσους έχουν βιώσει τέτοια γεγονότα,. Εγώ μετά το δυστύχημα έμεινα για πέντε ώρες μόνος. Αν ήταν η γυναίκα μου στη θέση μου δεν θα το πάλευε, θα είχε τρελαθεί. Διαβάστε παρακάτω…

Ο άλλος λόγος είναι ότι ξαναγεννιέμαι από τις στάχτες μου, έχω όνειρα και ελπίδα. Έχω τα μυαλά μου 400, και η κοινωνία δεν μπορεί να με αποδεχτεί. Ήθελα να δω τον πόνο μου κατάματα. Δεν έχω πάρει ούτε καμία ουσία, ούτε ντεπόν. Δεν θέλω λύπηση. Μου έρχεται να τον χτυπήσω, όποιον με κοιτάζει με λύπηση. Δεν θέλω καμία θείτσα να έρχεται και να με κοιτάει.

Ζήνα, σε όποιους το είπα, με περνάνε για τρελό. Και στους δικούς μου. Πιστεύω ότι θα γίνει αυτό το κέντρο ψυχολογικής αποκατάστασης. Εγώ ευτυχώς είχα γερές βάσεις, έχω μια πολύ δεμένη οικογένεια, γύρισα στο χωριό μου, και έμεινα με την οικογένειά μου. Ο κόσμος μου έδωσε πολλή αγάπη και με ανέβασε. Ζούσα μια πολύ ευτυχισμένη ζωή, δεν ζούσα τον πόνο του αλλουνού! Πήρα ένα δάνειο αγάπης από τον ελληνικό λαό,και θέλω να το επιστρέψω πίσω με τόκο!” είπε, μεταξύ άλλων. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

“Ούτε στους πιο τρελούς εφιάλτες μου δεν πίστευα ότι θα ζήσω όλο αυτό. Είναι η πίστη μου προς το Θεό που με κρατάει. Ο Θεός μας δίνει κάποιες δοκιμασίες, σε ένα στίβο μάχης. τελειώνοντας από τη ζωή, τι γίνεται; Πού πάει η ψυχή μας; Με κρατάει, το ότι πιστεύω ότι θα έχω τη βασιλεία του ουρανού, μέσω της πίστης μου, και ότι όταν κλείσω τα μάτια μου, θα πάω να τους βρω. Αυτό με κρατάει, η πίστη μου! Δεν θέλω να γίνω αλκοολικός, ούτε να πέσω στα ναρκωτικά, ούτε ράκος! Και θα γίνω ακόμη πιο δυνατός, προχωράω!” κατέληξε, μην μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του, και από τα πλάνα που περνούσαν από τα αγαπημένα του πρόσωπα, που χάθηκαν στο φρικτό δυστύχημα.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-2)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.