ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ: Συγκινητική ήταν η επιστολή των ενήλικων πλέον παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου με την οποία αποδομούν πλήρως τα όσα συκοφαντικά ακούγονται για τις συνθήκες διαβίωσης και τον ίδιο τον π Αντώνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ο π Αντώνιος, ο άνθρωπος που θυσίασε τη ζωή του για να βοηθήσει παιδιά, βρίσκεται σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση εκτός από ψυχολογική.

Τόσο εκείνος όσο και η πρεσβυτέρα και τα παιδιά του υπάρχουν μέρες που δεν έχουν να φάνε ενώ προστατευτικό κλοιό γύρω τους έχουν δημιουργήσει παιδιά, πρώην εργαζόμενοι και εθελοντές της Κιβωτού αλλά και άλλοι Ιερείς που τον στηρίζουν όσο μπορούν, ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για όσα έχει κάνει τόσα χρόνια για όλους.

Να αναφερθεί πως ο π Αντώνιος έχει τεθεί σε αργία από την Εκκλησία της Ελλάδος, έχει παυθεί από τα καθήκοντά του, έστω και προσωρινά, δεν λαμβάνει κάποιο μισθό από την Εκκλησία, δεν έχει άλλη πηγή εισοδήματος διότι όλοι οι λογαριασμοί του έχουν παγώσει, ενώ ακόμη και τα έξοδα των δικηγόρων τα καλύπτει φίλος Ιερέας.

Σύμφωνα με πηγές του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE έχει προχωρήσει από την ΕΚΚΛΗΣΙΑ η διαδικασία ανακριτικής επιτροπής (επισκοπικό δικαστήριο) που παραπέμπει σε Συνοδικό δικαστήριο με το ερώτημα της καθαιρέσεως.

Να θυμίσουμε πως η Εκκλησία μας ακόμη και με λιγότερες κατηγορίες όπως πχ για απείθεια ιερέα έχει προχωρήσει σε παρόμοιες διαδικασίες άρα δεν είναι απίθανο να έχουμε εξελίξεις στο θέμα την ερχόμενη εβδομάδα.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.